Fotbal intern

Virgil Ghiță, blocat de Viitorul! Gigi Becali și Mihai Rotaru pot să-și gândul de la fundaș. Planul lui Gică Hagi! Exclusiv

17.04.2020 | 14:25
Virgil Ghita blocat de Viitorul Gigi Becali si Mihai Rotaru pot sasi gandul de la fundas Planul lui Gica Hagi Exclusiv
Cristian Barbut si Virgil Ghita in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Viitorul, din cadrul semifinalei tur a Cupei Romaniei, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, joi 4 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Virgil Ghiță blocat de Viitorul la FCSB și Craiova! Ceea ce se anunța în ultimele zile o nouă miză de mercato în Casa Pariurilor Liga 1, fundașul Virgil Ghiță de la Viitorul, poate fi doar o fumigenă.

FANATIK a aflat că Gică Hagi pare decis să nu mai cedeze niciun jucător la echipele puternice din prima divizie. Este rodul unui plan care implică un sponsor important alături de Viitorul în sezonul viitor!

ADVERTISEMENT

Virgil Ghiță blocat de Viitorul la FCSB și Craiova! Gigi Becali și Craiova pot să-și ia gândul de la fundașul lui Gică Hagi

Gigi Becali, care nu a finalizat încă negocierile cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Andrei Chindriș la FCSB, a venit cu o nouă variantă de fundaș central din Liga 1.

„Eu l-aș vrea pe Ghiță de la Viitorul, dar să vedem cât vrea Gică Hagi. O să reiau discuțiile pentru Chindriș, dar 400.000 dau pe el, atât”, a declarat patronul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Vorbele lui Gigi Becali au redeschis încă o pistă, mai veche, pentru Virgil Ghiță, 21 de ani, despre care FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că e dorit de Craiova. Fundașul este unul dintre jucătorii pe care patronul Mihai Rotaru îi apreciază foarte mult!

Dar e foarte posibil ca nici Gigi Becali, nici Mihai Rotaru să nu poată realiza acest transfer. Gică Hagi lucrează intens în aceste zile la o viitoare colaborare cu un sponsor extrem de puternic pentru sezonul viitor! Iar urmarea ar fi ceea ce-și dorește Hagi de mult timp: să vândă doar „afară” și să nu mai întărească vreo contracandidată la trofee din Liga 1!

ADVERTISEMENT

Gică Hagi le-a dezvăluit jucătorilor importanți de la Viitorul planul de bătaie pentru campionatul următor

Despre ce este vorba? Este visul pe care Gică Hagi îl are de câteva sezoane, el declarând că ar dori ca oameni potenți financiar să vină alături de el la Viitorul și să facă un club puternic care să lupte an de an pentru titlu, cupă și prezență europeană.

Din informațiile FANATIK, zilele trecute Gică Hagi le-a transmis jucătorilor săi importanți că acest moment se apropie. „Probabil din toamnă vom avea un sponsor puternic, o să reveniți la contractele voastre și nu o să mai transferăm jucători în România, doar în străinătate!”a sunat mesajul managerului-antrenor-factotum de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Gică Hagi care a reaprins „beculețele” lui Gigi Becali și Mihai Rotaru

Gică Hagi a vorbit recent despre decizia pe care a luat-o privind înjumătățirea contractelor jucătorilor de la Viitorul, fiind printre primii patroni care au procedat astfel.

Managerul general al Viitorului a făcut o analiză și vizavi de prețul fotbaliștilor după terminarea acestei pandemii. A fost tocmai declarația care a reaprins „beculețele” patronilor din fotbalul românesc.

„Tot ce până acum avea o valoare, după această pandemie va fi la jumătate. Totul, indiferent de nume, de marcă, de brand, orice, orice! O să vedeți. Și prețul fotbaliștilor va fi la jumătate. Inclusiv de la Viitorul. Ce luai înainte cu un milion, după pandemie o să cumperi probabil cu 500.000” – Gică Hagi

Ceea ce a uitat să le transmită „Regele” partenerilor săi de afaceri din Liga 1, printre care Becali sau Rotaru, este că el va încerca să-și plaseze „marfa” doar în străinătate de acum înainte. Mai ales după ce se va concretiza și sprijinul financiar de care aminteam anterior.

Nu doar Virgil Ghiță e pe radarul lui Gigi Becali, ci și Radu Boboc!

În afara lui Virgil Ghiță, o altă țintă pentru Gigi Becali, despre care FANATIK a scris în premieră luna trecută, este Radu Boboc, care împlinește 22 de ani săptămâna următoare. Patronul celor de la FCSB i-a remarcat pe cei doi din toamna trecută, dar nu a făcut încă vreo ofertă.

Având în vedere strategia de viitor al lui Hagi, e foarte posibil ca Boboc și Ghiță să nu se alăture listei deja lungi a transferurilor de la Viitorul la FCSB, cele mai importante nume fiind Florin Tănase, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu. Mai ales că Gigi Becali le-a transmis apropiaților că va fi „tot mai greu” să ia jucători de la nașul Hagi!

  • 26 de meciuri și două goluri este CV-ul lui Radu Boboc în acest sezon de primă ligă. Cota sa este de 1,1 milioane de euro
  • 17 partide și un gol are Virgil Ghiță în actualul campionat, stoperul mai disputând pentru Viitorul două meciuri în preliminariile Europa League. Cota sa actuală este de 900.000 de euro
ADVERTISEMENT