Fotbal intern

Virgil Ghiță, fundașul dorit de Gigi Becali, a fost operat în Italia! Ce diagnostic a primit

10.02.2021 | 11:08
Virgil Ghita fundasul dorit de Gigi Becali a fost operat in Italia Ce diagnostic a primit
Virgil Ghiță, după intervenția chirurgicală din Italia. Sursa foto: fcviitorul.ro
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei FC Viitorul, Virgil Ghiță, a fost operat de urgență în Italia. Fundașul dorit de Gigi Becali se simte bine și va începe în curând recuperarea.

Conform site-ului oficial al grupării dobrogene, fotbalistului i s-a descoperit un chist osos la femurul stâng și a insistat să fie operat cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Intervenția chirurgicală a avut loc, marți, la o clinică din Roma. Fotbalistul va rămâne în zilele următoare sub observație medicală.

Intervenție minim invazivă. Ghiță intră în programul de recuperare peste o săptămână

Fotbalistul și oficialii clubului din Ovidiu au decis ca intervenția chirurgicală să fie efectuată în Italia, la clinica Villa Stuart unde operează profesorului Attilio Santucci, specialist în chirurgie minim invazivă a șoldului, înlocuirea șoldului, osteoartrita și traumatisme ale șoldului.

ADVERTISEMENT

”A fost o operație de eliminare a chistului și stabilizarea femurului cu o tehnică minim invazivă. Băiatul va sta la Villa Stuart pentru următoarele două zile pentru controale postoperatorii de rutină și va începe reabilitarea în aproximativ 7 zile.

Spiritul de luptă pe care l-a demonstrat imediat și vârsta lui fragedă îl vor ajuta cu siguranță în faza de recuperare și întoarcerea pe teren”, a declarat profesorul Attilio Santucci, citat de site-ul oficial al clubului Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Attilio Santucci este absolvent cu onoruri în Medicină și Chirurgie în 1979 la Universitatea Catolică a Inimii Sacre din Roma, iar în 1984 a obținut o specializare în Ortopedie și Traumatologie la aceeași Universitate.

Gigi Becali l-a ofertat încă de anul trecut

În vârstă de 22 de ani, Virgil Ghiță este unul dintre tinerii aflați de mai multă vreme pe radarul celor de la FCSB. Așa cum  FANATIK a anunțat în exclusivitate în luna septembrie 2020, fotbalistul a fost aproape să semneze cu gruparea patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Produs al Academiei lui Gică Hagi, Virgil Ghiţă a debutat la Viitorul pe 8 septembrie 2015, într-un meci cu Delta Tulcea din Cupa României. În actualul sezon, fundaşul de 22 de ani a jucat 14 meciuri pentru echipa din Ovidiu.

ADVERTISEMENT