Fotbal intern

Virgil Ghiţă, jucătorul dorit de FCSB, ofertă din Vestul Europei! Câţi bani ia Viitorul. Exclusiv

10.01.2021 | 11:13
Virgil Ghita jucatorul dorit de FCSB oferta din Vestul Europei Cati bani ia Viitorul Exclusiv
Virgil Ghiţă, jucătorul dorit de FCSB, ofertă din Vestul Europei! Câţi bani ia Viitorul (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Virgil Ghiţă a fost una dintre ţintele lui Gigi Becali pentru FCSB în ultimele luni, însă fotbalistul are şanse mari să ajungă în Vestul Europei. FANATIK a aflat ce ofertă are Viitorul pentru fundaşul central de 22 de ani.

Gigi Becali a încercat tot posibilul ca să-l transfere pe Virgil Ghiţă de la Viitorul la FCSB şi a încercat să-l convingă pe Gică Hagi să-şi dea acordul pentru mutare, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate în luna septembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Viitorul a primit o ofertă din Vestul Europei, însă nu de la o echipă din primele cinci mari campionate de pe continent, pentru Virgil Ghiţă, iar mutarea are şanse mari să se producă în zilele următoare.

Virgil Ghiţă, ofertat din Vestul Europei. Pleacă după restanţa Viitorul – Hermannstadt

FANATIK a aflat că oferta primită de Viitorul este de 800.000 de euro, iar transferul lui Virgil Ghiţă are şanse mari să se facă după restanţa formaţiei din Ovidiu cu Hermannstadt. Meciul se va juca duminică, de la ora 19:00, şi era programat să se dispute în etapa a 12-a.

ADVERTISEMENT

Produs al Academiei lui Gică Hagi, Virgil Ghiţă a debutat la Viitorul pe 8 septembrie 2015, într-un meci cu Delta Tulcea din Cupa României. În actualul sezon, fundaşul de 22 de ani a jucat 11 meciuri pentru echipa din Ovidiu.

Virgil Ghiţă a produs ruptura între Gigi Becali şi Gică Hagi

În toamnă, FCSB a fost lovită de un focar de coronavirus atunci când juca meciurile decisive pentru calificarea în grupele Europa League. Cu echipa decimată înainte de partida cu Slovan Liberec, Gigi Becali a încercat să apeleze la Gică Hagi şi a sperat că va fi ajutat cu jucători, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Virgil Ghiţă, Gigi Becali îi mai dorea pe Radu Boboc şi Andrei Ciobanu, însă patronul FCSB a fost refuzat de Gică Hagi. „Ce e cu circul ăsta? Cum să-ți dau jucători pentru un meci sau două? Nu-ți dau niciun jucător și nu mă mai căuta!”, a fost replica fostului mare fotbalist.

La scurt timp după ce Gică Hagi l-a refuzat pe Gigi Becali, Viitorul a anunţat că Virgil Ghiţă şi alţi cinci fotbalişti au semnat prelungirea contractelor cu formaţia dobogeană până în vara anului 2024.

ADVERTISEMENT

Virgil Ghiţă a fost căpitanul naţionalei de tineret a României în trei dintre cele cinci meciuri din această toamnă. Fundaşul de 22 de ani a ratat decisivul cu Danemarca, în urma căruia tricolorii s-au calificat la turneul final din Ungaria şi Slovenia, după ce s-a infectat cu coronavirus.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,70 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT