Sport

Virgil Ghiță, situație complicată înainte de Viitorul-FCSB! Transferul în vest, în aer și suspendat în Liga 1. Exclusiv

18.01.2021 | 23:00
Virgil Ghita situatie complicata inainte de ViitorulFCSB Transferul in vest in aer si suspendat in Liga 1 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Virgil Ghiță are un început agitat de an. Transferul fundașului de la Viitorul în vest a intrat în impas și Mircea Rednic nu îl va avea la dispoziție în meciul cheie de marți împotriva FCSB-ului. Oficialii clubului sunt supărați pe această situație, transferul nefiind finalizat și jucătorul e suspendat și nu poate să îi ajute nici în campionat. 

Meciul împotriva FCSB-ului este unul extrem de important pentru Viitorul care își propune să încheie pe un loc de play-off. Iar împotriva liderului, Mircea Rednic nu se va putea baza pe cel mai important om al său, Virgil Ghiță.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat pe 10 ianuarie că Virgil Ghiță a primit o ofertă extrem de tentantă din vestul Europei de la o echipă dispusă să plătească 800.000 de euro în schimbul fundașului de la Viitorul. O sumă importantă pentru contextul fotbalistic actual.

Virgil Ghiță, situație complicată înainte de Viitorul-FCSB!

Din informațiile noastre mutarea a intrat în impas. Dacă tratativele s-ar fi desfășurat conform planului, Virgil Ghiță nici nu trebuia să mai fie pe teren în confruntarea cu UTA Arad, de vineri. Însă, transferul fiind în aer, Mircea Rednic a decis să îl titularizeze.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul Viitorului a fost eliminat în minutul 83 pentru cumul de cartonașe galbene, spre disperarea lui Mircea Rednic, care și-a pierdut unul dintre cei mai buni oameni chiar înaintea meciului cu FCSB, liderul campionatului.

Rednic spera să îl aibă la dispoziție împotriva liderului din Liga 1 și a celui mai bun atac

Iar împotriva unui adversar care a marcat până acum 40 de goluri, aproape cât CFR Cluj și U Craiova la un loc, Rednic spera să îl aibă la dispoziție pe căpitanul echipei și omul său de bază din defensivă.

ADVERTISEMENT

În acest moment, situația lui Virgil Ghiță este foarte complicată. Oficialii Viitorului sunt în impas cu transferul fotbalistului și nici nu îl pot folosi împotriva FCSB-ului, astfel că este normal să existe o stare de tensiune la nivelul conducerii vis-a-vis de această situație.

Gigi Becali s-a interesat de Ghiță! Replica furibundă a lui Hagi: “Ce e cu circul ăsta?”

Căpitanul Viitorului este una dintre țintele lui Gigi Becali. Patronul FCSB și-a manifestat intenția de a-l transfera în ultimele luni, însă Gică Hagi nici n-a vrut să audă. Un moment tensionat între naș și fin a avut loc în luna august, când formația roș-albastră a fost lovită de un focar COVID-19 în timp ce se disputau preliminariile din Europa League și a sperat ca Hagi să îl ajute cu jucători:

ADVERTISEMENT

“Ce e cu circul ăsta? Cum să-ți dau jucători pentru un meci sau două? Nu-ți dau niciun jucător și nu mă mai căuta!”, a tunat “Regele” când a auzit de intențiile lui Gigi Becali.

În tur, FCSB a defilat pe Arena Națională împotriva Viitorului. Roș-albaștrii au învins cu 3-0 echipa antrenată de Ruben de la Barrera, cu golurile marcate de Tănase (2), Mladen (50, aut.) și Vînă (90).

  • 22 de ani are Virgil Ghiță
  • 13 meciuri a jucat Ghiță în actuala stagiune

  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT