News

Virgil Ghiță transferat de Viitorul la Ferencvaros! Ce sumă încasează Gică Hagi. Exclusiv

24.01.2021 | 16:36
Virgil Ghita transferat de Viitorul la Ferencvaros Ce suma incaseaza Gica Hagi Exclusiv
Virgil Ghiță transferat de Viitorul la Ferencvaros! Ce sumă încasează Gică Hagi. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Gică Hagi mai dă o lovitură pe piața transferurilor. FANATIK a aflat că Virgil Ghiță, căpitanul celor de la Viitorul Constanța, a fost transferat de Ferencvaros pentru 800.000 de euro. 

Fundașul central a fost unul dintre cei mai curtați fotbaliști în această iarnă, FANATIK anunțând în exclusivitate oferta de 800.000 de euro pentru fotbalistul lui Gică Hagi. Discuțiile au durat destul de mult, însă “Regele” a reușit să obțină prețul dorit în schimbul fotbalistului său.

ADVERTISEMENT

În perioada de mercato din iarnă, Gică Hagi a reușit să scoată un profit foarte bun de 1,3 milioane de euro pentru doi jucători. Gabi Iancu a fost vândut la Ahmat Groznîi pentru 500.000 de euro, iar acum Virgil Ghiță face pasul la Ferencvaros pentru 800.000 de euro.

Virgil Ghiță transferat de Viitorul la Ferencvaros! Hagi l-a luat pe Răzvan Grădinaru de la Voluntari

Viitorul se mișcă și la capitolul veniri. Echipa patronată de Gică Hagi l-a acontat deja pe fostul jucător al FCSB-ului, Răzvan Grădinaru. Ultima dată la FC Voluntari, Grădinaru s-a înțeles cu Viitorul și va evolua sub comanda lui Rednic.

ADVERTISEMENT

Virgil Ghiță este unul dintre jucătorii pe care i-a dorit și Gigi Becali la FCSB. În vară, când echipa a fost lovită de un focar de COVID și FCSB juca meciurile din preliminariile Europa League, Becali a vrut să îl împrumute pe Ghiță împreună cu Boboc și Ciobanu, moment în care Gică Hagi a luat foc:

 „Ce e cu circul ăsta? Cum să-ți dau jucători pentru un meci sau două? Nu-ți dau niciun jucător și nu mă mai căuta!”, a fost replica fostului mare fotbalist. La scurt timp după acest incident, Gică Hagi le-a prelungit contractul lui Ghiță și altor cinci fotbaliști până în 2024.

ADVERTISEMENT

Ghiță, titular împotriva Universității Craiova, cu o zi înainte de transfer!

Ultimul meci disputat de Virgil Ghiță la Viitorul a fost împotriva Universității Craiova, încheiat 1-1, pe “Ion Oblemenco”. Anul 2021 nu a început cum și-a dorit fotbalistul, el fiind eliminat în confruntarea cu UTA Arad, însă mutarea așteptată de toată lumea s-a realizat și Ghiță va evolua în Ungaria.

Virgil Ghiță este un produs al Academiei Hagi. El a debutat în echipa mare pe 8 septembrie 2015 într-un meci cu Delta Tulcea din Cupa României. În actuala stagiune, fundașul în vârstă de 22 de ani a evoluat în 14 meciuri.

ADVERTISEMENT

Răzvan Grădinaru, luat de Viitorul de la Voluntari

Noul transfer al lui Gică Hagi, Răzvan Grădinaru a evoluat în acest sezon în 16 meciuri pentru FC Voluntari. El nu a fost inclus în lot pentru confruntarea din ultima etapă, împotriva FCSB, pierdută, scor 1-2, de ilfoveni.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Ghiță
  • 400.000 de euro este cota lui Răzvan Grădinaru

 

 

ADVERTISEMENT