Fotbal intern

Virgil Ghiță, următoarea țintă a lui Gigi Becali: „Să vedem cât vrea Hagi” + îl laudă pe Damjan Djokovic: „Printre cei mai buni străini”

16.04.2020 | 11:50
Virgil Ghita urmatoarea tinta a lui Gigi Becali Sa vedem cat vrea Hagi  il lauda pe Damjan Djokovic Printre cei mai buni straini
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a recunoscut că Virgil Ghiță este următoarea țintă de transfer a pentru întărirea defensivei de la FCSB, iar Damjan Djokovic este considerat unul dintre cei mai buni jucători străini din istoria Ligii 1.

Gigi Becali îl vrea pe Virgil Ghiță

FCSB este în căutarea unui fundaș central după ce Bogdan Planic a refuzat prelungirea contractului. După oferta de 400.000 de euro făcută lui Valeriu Iftime pentru Andrei Chindriș, Gigi Becali a dezvăluit că Virgil Ghiță, de la Viitorul, reprezintă o țintă de transfer.

ADVERTISEMENT

De asemenea, patronul „roș-albaștrilor” a recunoscut că a cerut 500.000 de euro pentru cedarea lui Bogdan Planic în Rusia.

Eu am cerut 500.000 de euro pentru Bogdan Planic, nu cred că are cum să ia agentul lui 1.000.000 de euro comision, că nu-s rușii așa proști.

ADVERTISEMENT

Eu l-aș vrea pe Ghiță de la Viitorul, dar să vedem cât vrea Gică Hagi. O să reiau discuțiile pentru Chindriș, dar 400.000 dau pe el, atât”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

„Djokovic a câștigat toate campionatele pentru CFR Cluj”

Gigi Becali susține că Damjan Djokovic este unul dintre cei mai buni fotbaliști străini din istoria campionatului României și îl consideră pe mijlocașul central sârb decisiv pentru ultimele două titluri câștigate de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place Damjan Djokovic, ce a făcut el în România.. el a câștigat toate campionatele pentru CFR Cluj, și calificările în Europa. Eu cred că el, poate după Wesley, este cel mai bun jucător străin care a evoluat în România”, recunoaște Gigi Becali.

Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB din acest sezon, a atras interesul mai multor cluburi în această perioadă, iar Gigi Becali recunoaște că este dispus să-l cedeze pe 10.000.000 de euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Nu am mai negociat pentru Coman, ultima dată am vorbit cu o echipă din Europa, 10.000.000 și 20% dintr-un viitor transfer am cerut. Nu știu din ce țară a venit oferta, eu vor să-mi dea 8.000.000 de euro, dar eu vreau 10.000.000”, susține Becali.

ADVERTISEMENT