Life

Virgil Ianțu a fost întrebat câți bani a primit pentru a spune că are COVID-19. Răspunsul prezentatorului

05.10.2020 | 18:21
Virgil Iantu a fost intrebat cati bani a primit pentru a spune ca are COVID19 Raspunsul prezentatorului
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu a anunțat săptămâna trecută că este infectat cu noul coronavirus și că starea lui este una bună, din moment ce a făcut o formă ușoară a bolii.

Potrivit cancan.ro, Virgil Ianțu a fost asaltat cu sute de mesaje pe rețelele sociale legate de starea sa de sănătate. Printre acestea, a fost întrebat câți bani a primit pentru a recunoaște că suferă de COVID-19

ADVERTISEMENT

Curiozitatea celui care a postat comentariul a fost satisfăcută, pentru că prezentatorul i-a oferit un răspuns pe măsură. De altfel, publicul este convins că majoritatea vedetelor au primit bani pentru a spune că au fost infectate cu noul virus.

Virgil Ianțu, întrebat câți bani a primit pentru a spune că are COVID-19. Ce răspuns a oferit vedeta

Fostul prezentator de la emisiunea “Vrei să fii milionar?” a stârnit numeroase controverse atunci când a anunțat că este infectat cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mulți români au speculat că marilor vedete li s-au oferit sume mari de bani pentru a-și minți fanii că suferă de COVID-19, iar Virgil Ianțu nu a scăpat de această acuzație.

Printre comentariile în care a primit gânduri bune și urări de sănătate de la fani, Virgil Ianțu a fost întrebat câți bani a acceptat pentru a spune că și el face parte dintre pacienții infectați cu virusul care a pus stăpânire pe glob.

ADVERTISEMENT

Întrebarea unuia dintre curioși pe o rețea de socializare sună în felul următor: “Cât, în cazul dumneavoastră? Cât v-au dat?”

Virgil Ianțu a ales să-l ironizeze pe internaut și i-a oferit un răspuns pe măsură, care i-a surprins pe fani. “Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”, a fost răspunsul prezentatorului.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a fost singurul comentariu acuzator la adresa vedetei. “Cum se face că toate persoanele publice au formă ușoară de Covid?!?”, “Ar fi interesant ca și oamenii de rând să fie tratați ca voi, vedetele”,

“Câți bani ai luat? Chiar nu mă așteptam la tine să faci treaba asta cu ăștia. Sunteți corupți cu toții!”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje dezaprobatoare adresate prezentatorului.

Virgil Ianțu a declarat că suferă de o formă ușoară a bolii și că este în afara oricărui pericol. Deși a respectat cu strictețe toate normele de igienă și a purtat mască peste tot, nu a reușit să scape de acest virus devastator.

Printre vedetele care i-au transmis urări de însănătoșire nu au lipsit Corina Dănilă sau Andreea Raicu, o prietenă apropiată a prezentatorului de când lucrau împreună la Prima TV.

 

ADVERTISEMENT
Tags: