Life

Virgil Ianțu a revenit cu emisiunea Copiii spun… Cât de mare e succesul show-ului

Virgil Ianțu, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, a revenit la un format îndrăgit în urmă cu circa 20 de ani. Vedeta are un succes teribil cu emisiunea „Copiii spun...”, ce poate fi vizualizată în mediul online.
14.06.2021 | 18:59
Virgil Iantu a revenit cu emisiunea Copiii spun Cat de mare e succesul showului
Virgil Ianțu a revenit cu emisiunea Copiii spun... Cât de mare e succesul show-ului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prima ediție a show-ului care l-a consacrat pe cunoscutul moderator a fost lansată în prima zi a lunii iunie, chiar de Ziua Copilului, și are un succes foarte mare. Peste 103.600 de vizualizări are episodul de început al emisiunii.

Trei fetițe au fost invitatele lui Virgil Ianțu. Erin, fiica cântăreței Sore, Alexia și Eva l-au făcut pe moderat să râdă cu gura până la urechi. Virgil Ianțu a fost părtașul unor dezvăluiri inedite, care l-au amuzat copios.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt Erin. Mami cântă multe melodii. Da, e cântăreață. (…) Eu aș vrea să fac ce vreau eu. N-am voie să mănânc multe dulciuri”, a spus fiica lui Sore în show-ul „Copiii spun… cu Virgil Ianțu”.

Virgil Ianțu, bucuros că a revenit la cârma show-ului „Copiii spun…”

„Anul acesta se împlinesc exact 20 de ani de când am intrat prima oară în direct cu copiii. Vă spun sincer, dacă ar fi fost după mine, nu m-aș fi oprit niciodată.

ADVERTISEMENT

Acum 20 de ani, poate că părul era ceva mai închis, așa că nu cu mult, așadar nu s-au schimbat foarte multe. Copiii mă cunosc foarte bine și toți spun că sunt preferatul lor”, a spus Virgil Ianțu la începutul emisiunii.

La finalul primei ediții celebrul prezentator s-a lăsat pe mâna micuțelor, care l-au machiat și l-au aranjat așa cum și-au dorit ele, vedeta fiind extrem de entuziasmată de noul proiect.

ADVERTISEMENT

Show-ul „Copiii spun… cu Virgil Ianțu” nu apare în momentul de față pe micile ecrane, însă poate fi vizualizat pe Youtube și pe Facebook.

Cea de-a doua ediție a show-ului online „Copiii spun…cu Virgil Ianțu” a fost postată în mediul online acum câteva zile și a strâns aproximativ 45.000 de vizualizări, prezentatorul fiind bucuros că a revenit cu acest format.

ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu, un show aproape de sufletul său

„De-a lungul acestor 20 de ani, pe lângă Copiii spun lucruri trăsnite am trecut și prin alte formate cu copii (Prevestiri din Copilărie și Ianțul Slăbiciunilor), plus cursul pentru copii și cartea.

Pentru mine e clar că acest show e cel mai aproape de sufletul meu și văd că și de sufletul vostru! Entuziasmul și bucuria care au inundat această pagină mă fac să am încredere că din online ne vom găsi în curând drumul înapoi spre TV.

Copiii spun… cu Virgil Ianțu este formatul pe care îl lansăm, deocamdată, online. Căutăm copii cu păreri despre orice și cu siguranța de sine necesară să și-o exprime în orice condiții”, a scris Virgil Ianțu pe Facebook în urmă cu câteva luni, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT