Life

Virgil Ianțu are o fiică superbă de 15 ani. Cât de mare a crescut adolescenta și cum arată acum – FOTO

25.06.2020 | 11:03
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu este o persoană discretă în ceea ce privește viața lui personală, motiv pentru care și-a ținut familia departe de ochii presei.

Prezentatorul TV a făcut foarte rar publice imagini cu membri familiei sale, în special cu fiica sa, Jasmina, care este o adolescentă de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Recent, după o lungă perioadă de timp, Virgil Ianțu s-a mândrit pe internet cu cele mai importante femei din viața lui: soția, Roxana, și fiica sa.

Virgil Ianțu are o fiică foarte frumoasă

Jasmina este tânără talentată de 15 ani, care este pasionată de modă, dar și de lumea artistică. Ea este atrasă, de asemenea, și de televiziune, iar în viitor nu exclude o carieră în domeniul care l-a făcut celebru pe tatăl ei, Virgil Ianțu.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV susține că fiica lui este o tânără care a fost crescută fără secrete, iar atât el, cât și mama ei discută cu adolescenta foarte deschis.

Virgil Ianțu are o fiică superbă, care seamănă foarte bine cu Roxana, soția prezentatorului
Virgil Ianțu are o fiică superbă, care seamănă foarte bine cu Roxana, soția prezentatorului

” Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem.

ADVERTISEMENT

Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă”, a declarat, la un moment dat, Virgil Ianțu, pentru Libertatea.

Întrebată dacă are parte de vreun privilegiu din partea oamenilor, dat fiind faptul că e fiica lui Virgil Ianțu, aceasta a răspuns că nu are un program preferențial din partea nimănui și îi este bine așa.

ADVERTISEMENT
Virgil Ianțu, alături de fiica și soția lui
Virgil Ianțu, alături de fiica și soția lui

” Este obișnuit. E foarte bine, evident. Nu mă oprește lumea pe stradă. Nu încă! Poate dacă o să fac ceva mai târziu sau o să încep să cânt… Mă gândeam să cânt, dar poate o să merg pe partea asta de modă. Mă gândesc. Nu știu deocamdată.

Mă atrage lumea televiziunii. Îmi place arta. Mi se pare cam dificil să fii prezentator TV.”, a declarat Jasmina, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT