News

Virgil Ianțu, infectat cu coronavirus. Ce mesaj a transmis renumitul prezentator

02.10.2020 | 22:40
Virgil Iantu infectat cu coronavirus Ce mesaj a transmis renumitul prezentator
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu, fostul prezentator al emisiunii „Vrei să fii milionar?”, a anunțat pe una dintre paginile sale de socializare că a fost infectat cu coronavirus. Renumitul moderator de la Prima TV a mărturisit că are o formă ușoară a bolii, cu toate acestea aflându-se internat la spital.

Vedeta susține că a fost extrem de precaut în ultima perioadă legat de regulile și măsurile impuse de autorități în privința virusului din China, dar tot a luat boala. Prezentatorul vine și cu un îndemn în rândul oamenilor pe care-i sfătuiește să nu lase garda jos.

ADVERTISEMENT

Moderatorul în vârstă de 49 de ani recomandă purtarea măștii de protecție și o rigurozitate exagerată în privința igienei personale, postând și o imagine realizată chiar vineri, 2 octombrie, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Virgil Ianțu are coronavirus. Prezentatorul, diagnosticat cu o formă ușoară

Această poză e făcută astăzi și poate surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid.

ADVERTISEMENT

Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți.

A fost o experiență care m-a făcut îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi rog doar nu lăsați garda jos și protejați cât puteți, purtând mască și exagerând cu igiena.

ADVERTISEMENT

Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a scris Virgil Ianțu, în dreptul imaginii de mai jos, pe pagina de Instagram.

Virgil Ianțu are noul tip de coronavirus
Virgil Ianțu are noul tip de coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

Mesajele de încurajare și de sănătate nu au întârziat să apară, printre comentariile lăsate pe Instagram numărându-se cele ale unor vedete care au avut grijă să-i ureze prezentatorului însănătoșire grabnică.

ADVERTISEMENT

Anca Lungu și Andreea Raicu i-au transmis vedetei să se facă bine cât mai repede. De asemenea, fiica lui Virgil Ianțu, Yasmina (15 ani), a mărturisit că-și iubește părintele, semn că ea nu a fost infectată cu noul tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT