Life

Virgil Ianțu revine în televiziune. Un proiect atât de drag lui, în prim-plan

Virgil Ianțu (51 de ani) are o veste foarte bună pentru fanii săi. Cunoscutul prezentator TV a anunțat că se întoarce pe micile ecrane cu o emisiune pe placul său.
19.03.2022 | 17:54
Virgil Iantu revine in televiziune Un proiect atat de drag lui in primplan
Virgil Ianțu și emisiunea „Câștigă România”, din nou pe sticlă. A ajuns la sezonul 10. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta revine în televiziune cu un proiect foarte drag și în care de-a lungul timpului și-a pus toată încrederea. Este vorba de emisiunea „Câștigă România”, care de cinci ani se difuzează la postul de stat, TVR.

Virgil Ianțu și emisiunea „Câștigă România”, din nou pe sticlă. A ajuns la sezonul 10

Virgil Ianțu așteaptă cu sufletul la gură să revină pe sticlă. Moderatorul și-a sfătuit fanii să se înscrie în noul sezon, care va apărea pe post primăvara aceasta. Înscrierile pentru quiz show se fac în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, show-ul „Câștigă România!” va depăşi 500 de ediții și cu siguranță, va atrage foarte mulți tineri dornici să-și arate cunoștințele. De altfel, producătorii au anunțat că s-a schimbat și tema întrebării.

Așadar, de sezonul acesta concurenții vor primi întrebări despre personalități din România care au marcat lumea, au îmbogățit cultura, sportul sau știința la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

„Celor care își doresc să participle le dau un sfat: „Să-și ia inima în dinți și să își spună că nu au nimic de pierdut! Aici atmosfera e cu totul specială… Veniți relaxați, pentru că doar dacă vă înscrieți, puteți să și câștigați!”, a declarat Virgil Ianțu, notează cancan.ro.

Când se difuzează emisiunea Câștigă România, de la TVR 2

„Nu îmi place să folosesc vorbe mari, dar noul sezon este unul spectaculos prin evoluția concurenților, răsturnări de situație și…o să vedeți. Tot mai mulți tineri și tot mai bine pregătiți”, a completat prezentatorul pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Quiz show-ul revine pe micile ecrane din data de 21 martie. Sezonul cu numărul 10 se anunță unul spectaculos din toate punctele de vedere, mai ales că se poate urmări și pe TVR 2 HD.

Producția 100% românească este realizată de Televiziunea Română împreună cu compania Zucchero Media, în fiecare ediție fiind în platou trei concurenți. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă.

ADVERTISEMENT

Participanții care oferă răspunsuri corecte merg mai departe, iar după ce reușesc să treacă prin județe au posibilitatea să meargă în ediția următoare. Cine câştigă zece ediţii consecutive intră în posesia marelui premiu „Câştigă România”, un autoturism.

ADVERTISEMENT