Fotbal international

Virgil van Dijk, despre ciudatul secret care a dus Liverpool în finală: “Asta ne-a făcut puternici” Vezi aici cotele Winner pentru finală

31.05.2019 | 16:50
Virgil van Dijk despre ciudatul secret care a dus Liverpool in finala Asta nea facut puternici Vezi aici cotele Winner pentru finala

Declarat cel mai bun jucător al ultimului sezon în Premier League puternicul fundaș central olandez de la Liverpool, Virgil van Dijk, a vorbit despre secretul care a dus cormoranii în finala Champions League pentru al doilea an consecutiv, după ce în mai 2018 pierdea cu 3-1 la Kiev în fața lui Real Madrid. Acum însă van Dijk e mult mai încrezător, cosiderând că echipa din care pe teren, la Madrid, sâmbătă seara vor intra pe teren nouă dintre cei care au jucat și anul trecut pentru trofeu este mai pregătită, mai bine pusă la punct inclusiv mental pentru a câștiga decât a fost sezonul trecut.

Virgil van Dijk despre secretul lui Liverpool de a ajunge în finală

van Dijk, un munte de om. obișnuit cu cele mai dure dueluri cu atacanții adverși, spune că are o relație excelentă cu antrenorului Jurgen Klopp. “Am o relație bună cu Mister, pentru că mereu ne spune numai adevărul și eu la rândul meu îi spun totdeauna doar adevărul. În general, am o relație bună cu toată lumea la Liverpool și asta a contat foarte mult pentru mine.”

Vorbind despre ceea ce van Dijk numește a fi secretul de a ajunge până în finală pentru al doilea sezon consecutiv batavul spune că pe teren toți sunt conectați la maxim, vor să dea totul și apar, în mod inerent, inclusiv greșelile. În acele momente antrenorul sau alți jucători țipă spre cel care a greșit, dar acesta nu se supără, pentru că știe că se procedează așa ca să nu acuze șocul pe mai departe, să își revină.

Virgil van Dijk consideră că e bine pentru echipă ca jucătorii să țipe la un coleg când greșește

Au țipat la el Milner și Henderson

“La Munchen, unde am câștigat cu 3-1 și cred că am făcut primul meci foarte bun, înainte de returul cu Barcelona, am primit gol la o fază jucată în spatele lui Andy Robertson. Ar fi trebuit să fiu acolo, să îl protejez, dar nu am făcut-o. Mister a țipat la mine și nu am mai avut de atunci nici o ezitare. Pur și simplu mi-a făcut bine.

Și James Milner sau Henderson am avut momente când au țipat la mine și au făcut-o tare, din toți rărunchii. Nu numai că nu m-am supărat, dar le-am și mulțumit, pentru că numai în acest mod, extrem de conectați la joc, am reușit să ajungem din nou în finala Champions League. Strigătele lor pe mine unul m-au așezat bine în ghete.”

2.10 este cota la agenția de pariuri Winner pentru ca la pauză scorul să fie egal