Premier League

Uriașul olandez din apărarea lui Liverpool a trecut prin mari emoții. Virgil van Dijk stă în casa lui Solskjaer, dar norvegianul nu va locui acolo

29.03.2019 | 12:42
Uriasul olandez din apararea lui Liverpool a trecut prin mari emotii Virgil van Dijk sta in casa lui Solskjaer dar norvegianul nu va locui acolo
ADVERTISEMENT

Uriașul olandez din apărarea lui Liverpool, Virgil van Dijk, a trecut prin mari emoții. Când a aflat că norvegianu l Ole Gunnar Solskjaerva rămâne următorii trei ani principal pe banca lui Manchester United a intrat în panică. Motivul este că van Dijk, unul dintre cei mai buni jucători din Premier League pe postul său are o strânsă legătură cu antrenorul lui United.

Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool, stă în casa antrenorului lui United, Ole Gunnar Solskjaer

Olandezul a închiriat de la Solskjaer superluxoasa proprietate a acestuia din Cheshire, o proprietate care se întinde pe distanța a 3,4 acri și care costă 7 milioane de euro. Solskjaer a devenit acolo proprietar în perioada în care a jucat pe Old Trafford, sub comanda lui Sir Alex Ferguson, dar în urmă cu doi-trei ani se gândea serios să o vândă, pentru că pe atunci nici nu se gândea o clipă că ar putea reveni la United, dar în calitate de antrenor.

ADVERTISEMENT

Între cei doi nu s-a făcut nici un document oficial, dar înțelegerea prevede ca van Dijk să locuiască în casa norvegianului pe toată durata prezenței sale la Liverpool. Casa este cu adevărat impresionantă, având cinci dormitoare, sală de presă, piscină, sală de gimnastică, precum și alte dotări ultra-moderne, iar grădina este imensă.

Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool, unul dintre cei mai buni apărători din Premier League

Virgil van Dijk a închiriat această imensă proprietate a lui Solskjaer
Virgil van Dijk a închiriat această imensă proprietate a lui Solskjaer

Solskjaer a vrut să își vândă locuința de 7 milioane euro

Cum prețul de 7 milioane de euro nu este de colea Solsjkaer a renunțat la vânzare, pentru că i se oferise maxim 4 milioane euro. Van Dijk l-a contactat imediat pe nordic pentru a-l întreba dacă trebuie să își strângă lucrurile însă noul boss permanent de pe Old Trafford i-a spus râzând că nu trebuie să își facă nici o grijă, deoarece tocmai a demarat formalitățile de a cumpăra o altă proprietate, aproape de locul său de muncă.

ADVERTISEMENT

Primele nouă săptămâni de la numirea sa ca interimar după concedierea lui Jose Mourinho Solskjaer le-a petrecut într-o cameră de la luxosul hotel Lowry, după care s-a mutat cu chirie într-o proprietate pe care acum încearcă să o achiziționeze definitiv. Norvegianul speră să poată locui în noua lui casă toată perioada celor trei ani din contract și de ce nu să extindă cât se poate mai mult șederea și pe mai departe, dar asta implică evident performanțe.