Virgiliu Postolachi a semnat pe trei ani! PSG l-a “securizat” pe român

EXCLUSIV FANATIK
Daniel Vlad   
în Fotbal international
03/10/2018, 11:04
Virgiliu Postolachi a semnat pe trei ani! PSG l-a “securizat” pe român EXCLUSIV FANATIK
Virgiliu Postolachi se bucură după un gol marcat în tricoul echipei de seniori a lui PSG

Încă o veste bună pentru Virgiliu Postolachi. Fotbalistul în vârstă de 18 ani, cel care a obținut în urmă cu câteva zile cetățenia română, după ce a depus jurământul la ambasada României de la Paris, l-a mulțumit pe Thomas Tuchel, iar conducerea lui PSG i-a oferit posibilitatea tânărului jucător să semneze contractul cu campioana Franței.

Veștile bune pentru Virgiliu Postolachi curg una după alta. După ce a depus jurământul la ambasada României de la Paris, obținând cetățenia țării noastre, tânărul fotbalist a mai făcut un alt pas important în cariera lui. FANATIK.RO a aflat că jucătorul în vârstă de 18 ani a semnat un contract cu echipa mare a lui Paris Saint Germain pentru o perioadă de tre ani.

Turchel a fost mulțumit de prestațiile lui Virgiliu Postolachi!

Dar cum de s-a ajuns la semnarea contractului cu campioana Franței? FANATIK.RO a aflat că după ce a avut prestații foarte bune în meciurile amicale ale lui PSG, acolo în care a și reușit să marcheze, atacantul de 18 ani i-a atras imediat atenția tehnicianului principal Thomas Tuchel. Postolachi a marcat pentru echipa mare a lui PSG încă de la meciul de debut al lui Buffon în tricoul campioanei Franței.

 Postolachi a făcut o poză de prezentare după parafarea
Postolachi a făcut o poză de prezentare după parafarea contractului cu PSG

Partida respectivă a avut loc între PSG și echipa din Liga 3 Chambly, meci pierdut de campioana Franței cu scorul de 4-2. Însă la acel meci Tuchel a folosit șase juniori din curtea academiei lui PSG, iar ulterior a mai oprit dintre aceștia la echipa mare doar doi. Unul dintre ei a fost Virgiliu Postolachi, cel pe care l-a chemat ulterior în mai multe rânduri să se antreneze cu echipa mare a campionilor Franței. Dar după ce l-a urmărit cu atenție Tuchel și-a dat seama de potențialul jucătorului român și le-a transmis conducătorilor lui PSG că este ok să îi propună acestuia un contract pentru o perioadă de tre ani. Însă Postolachi poate să joace și la echipa de tineret a lui PSG, deoarece mai are un an de juniorat.

 

Închide ×