Virgiliu Postolachi, aproape de un transfer important. Cine îl dorește pe jucătorul cerut de Contra la națională

Ionut Neamţu    Francisc Oprea   
în PSG
17/07/2019, 17:26
Virgiliu Postolachi, aproape de un transfer important. Cine îl dorește pe jucătorul cerut de Contra la națională GALERIE FOTO
Virgiliu Postolachi, aproape de un transfer important. Cine îl dorește pe jucătorul dorit de Contra la națională Virgiliu Postolachi la antrenamentul echipei PSG

Virgiliu Postolachi, 19 ani, fotbalist legitimat la Paris Saint Germain, este foarte aproape de un transfer la o altă echipă importantă din Ligue 1. Conform publicației franceze RMC Sport, Postolachi este dorit de vicecampioana din ultimul sezon, Lille. Fotbalistul își dorește să plece de la parizieni la un club unde ar prinde mai multe minute la profesioniști, iar Lille ar putea fi soluția ideală.

Virgiliu Postolachi, aproape de un transfer important. Disputat de România și Republica Moldova

La finalul anului trecut, Virgiliu Postolachi, a făcut obiectul unei dispute între Federația Română de Fotbal și cea din Moldova în ceea ce privește țara pentru care ar urma să evolueze tânărul atacant. Postolachi a spus că nu ia în calcul niciun moment să evolueze pentru naţionala Moldovei și vrea cu orice preţ să îmbrace tricoul reprezentativei României. Mai mult, vicepreședintele Federației de fotbal din Moldova a recunoscut că atacantul a fost convocat la naționala țării vecine, doar că nu a dat curs convocării.

”La fiecare meci el este convocat. Este trimisă scrisoare la club, în care este invitat în cantonamentul naţionalei. Mai mult ca atât o să vă spun, nici răspunsul nu primim. Asta vorbeşte despre aceea că jucătorul nu are dorinţă! Decât să avem un jucător, care nu îşi doreşte, mai bine să convocăm pe cineva din campionatul intern, care cu adevărat îşi doresc să evolueze sub steagul Republicii Moldova”, a declarat Dragoş Hîncu, vicepreşedintele federaţiei de fotbal din Moldova.

Gol spectaculos după o pasă a lui Mbappe

Virgiliu Postolachi a jucat și chiar a marcat un gol spectaculos, după o pasă primită de la Mbappe, în primul amical al lui PSG din această vară, câștigat împotriva lui Dinamo Dresda cu scorul de 6-1. Golul nu a fost suficient însă pentru a îi convinge pe cei din staff-ul tehnic să-l păstreze în lotul echipei mari, iar Postolachi pare decis să shimbe echipa în această perioadă de transferuri. RMC Sport susține că Lille nu va plăti suma de transfer pentru tânărul fotbalist, dar PSG dorește să păstreze procente dintr-un eventual viitor transfer.

În sezonul 2018 – 2019, Virgiliu Postolachi a bifat 6 meciuri în UEFA Youth League cu PSG şi a dat două goluri. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a primit minute la Internaţional Cup, iar în victoria lui PSG cu Atletico Madrid a marcat golul victoriei, scor 3-2.

Închide ×