Fotbal international

Virgiliu Postolachi, gol de senzaţie în primul amical al verii pentru PSG! L-a copiat pe Ibrahimovic! Video

17.07.2019 | 09:00
Virgiliu Postolachi gol de senzatie in primul amical al verii pentru PSG La copiat pe Ibrahimovic Video
Virgiliu Postolachi, gol de senzaţie în primul amical al verii pentru PSG

Virgiliu Postolachi a reuşit un gol de senzaţie în primul amical al verii pentru PSG. Campioana Franţei a disputat primul meci de pregătire din presezon cu Dynamo Dresda, câştigat pe terenul nemţilor, scor 6-1, iar atacantul de 19 ani şi-a făcut simţită prezenţa imediat după ce a intrat pe teren.

Virgiliu Postolachi, gol de senzaţie în primul amical al verii pentru PSG. A înscris din pasa lui Mbappe

Virgiliu Postolachi a jucat 33 de minute în primul amical al verii pentru PSG şi a reuşit un gol de senzaţie în poarta lui Dynamo Dresda. Introdus pe teren în minutul 57, atacantul cu cetăţenie română a înscris cu călcâiul după o pasă primită de la Kylian Mbappe. Reuşita fotbalistului i-a adus laude din partea fanilor parizienilor, care i-au transmis lui Thomas Tuchel să-i dea o şansă şi în meciurile din sezonul 2019-2020 al Ligue 1.

Atacantul de 19 ani a înscris al cincilea gol al lui PSG în amicalul câştigat în faţa lui Dynamo Dresda. Kylian Mbappe, cu o dublă, Julian Draxler, Arthur Zagre şi Adil Aouchiche au fost ceilalţi marcatori ai campioanei Franţei. Sâmbătă, formaţia antrenată de Thomas Tuchel va juca împotriva lui FC Nurnberg, echipă care a retrogradat în 2.Bundesliga la finalul sezonului 2018-2019.

Este cetăţean român, dar încă nu poate să joace pentru tricolori

Virgiliu Postolachi a primit cetăţenia română pe 25 septembrie 2018, dar nu a putut să joace încă pentru echipa naţională a României. Adrian Stângaciu, jurist FRF, a susţinut că abia în această toamnă FIFA va anunţa dacă atacantul de 19 ani poate să îmbrace tricoul tricolorilor.

“Aşteptăm decizia FIFA. Dacă el vrea să evolueze pentru Republica Moldova, e liber s-o facă. La noi e problema. El şi-a exprimat decizia de a juca pentru România, dar aşteptăm confirmarea FIFA. Cred că după luna septembrie vom primi un răspuns în acest sens. În mod normal, totul va fi rezolvat până la finalul anului. Acum eu nu pot să-mi dau cu părerea despre decizia FIFA, orice se poate întâmpla acolo. N-am o certitudine din acest punct de vedere, de asta nici nu vreau să-mi dau cu părerea. Noi vrem să-l folosim, iar el îşi doreşte să joace pentru noi. Nu cred că există posibilitatea ca el să se răzgândească în ultimul moment, pentru că a spus că îşi doreşte să joace pentru România. Totul depinde de FIFA”, a declarat Adrian Stângaciu pentru ProSport.