Fotbal international

Virgiliu Postolachi, român cu acte în regulă! Fotbalistul lui PSG şi-a luat paşaportul

08.10.2018 | 16:28
Virgiliu Postolachi roman cu acte in regula Fotbalistul lui PSG sia luat pasaportul
ADVERTISEMENT

Virgiliu Postolachi este român cu acte în regulă. FANATIK.RO a aflat că fotbalistul lui PSG a venit în ţară în cursul zilei de duminică, iar luni a luat paşaportul. Este vorba deocamdată de un paşaport temporar, pe un an, urmând ca în următoarea perioadă internaționalul român să facă toate demersurile pentru obținerea pașaportului pe o perioadă de 10 ani.

Începând de luni 8.10.2018 atacantul lui PSG, Virgiliu Postolachi este cetățean român cu acte în regulă. Informația respectivă ne-a confirmat-o chiar directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, cel care a mărturisit pentru FANATIK.RO că forul condus de Răzvan Burleanu mai așteaptă doar răspunsul de la UEFA. Iar după ce acesta o să fie unul favorabil fotbalistul campioanei Franței o să fie convocat la una dintre echipele naționale ale României. În urmă cu câteva zile Postolachi a depus jurământul la ambasada României de la Paris. Însă jucătorul român a semnat cu PSG și un contract pentru o perioadă de trei ani.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui PSG, Virgiliu Postolachi a venit în România pentru a intra în posesia pașaportului!

Însă Mihai Stoichiță, directrul tehnic al FRF, este convins că UEFA o să dea un răspuns favorabil României. “Gata! Acum putem să răsuflăm ușurați. De luni Virgiliu Postolachi este cetățean român cu acte în regulă. A venit în țară duminică seară, iar în cursul zilei de luni a intrat în posesia pașaportului românesc.

Cei din Republica Moldova au făcut presiuni peste presiuni pe tatăl lui Virgiliu, dar el nu a cedat. Au reclamat și pe la UEFA, dar dacă băiatul nu a vrut să joace pentru moldoveni noi ce vină avem?L-am luat cumva cu forța? Acum așteptăm și răspunsul celor de la UEFA, dar în mod sigur el o să ne fie favorabil. După ce o să primim acest răspuns Virgiliu poate să fie convocat la orice națională a României. Însă nu trebuie să mai așteptăm mult”, a spus Stoichiță.

ADVERTISEMENT
Tags: