Simona Halep

Virginia Ruzici a anunţat când s-ar putea retrage Simona Halep: „Sunt sigură că va juca la nivel înalt“

21.07.2020 | 21:08
Virginia Ruzici a anuntat cand sar putea retrage Simona Halep Sunt sigura ca va juca la nivel inalt
ADVERTISEMENT

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a vorbit despre jucătoarea din Constanţă, precizând cu nu o vede jucând la cel mai înalt nivel, precum Roger Federer sau Serena Williams.

Ea însăşi campioană la Roland Garros, Ruzici e de părere că Simona Halep va mai performa încă 7 ani pe scena WTA.

ADVERTISEMENT

Ruzici, 65 de ani, a povestit şi cum decurge colaborarea dintre Simona şi Darren Cahill, în condiţiile în care constănţeanca se află în România, iar antrenorul în Australia.

Virginia Ruzici: „Simona va continua la cel mai înalt nivel până la 35 de ani“

„Nu o văd să facă ce fac acum Roger Federer sau Serena Williams, care sunt jucători de clasă mondială și la 38 de ani, dar sunt sigură că Simona va continua să joace la nivel înalt până pe la 35 de ani“, a declarat Virginia Ruzici.

ADVERTISEMENT

Simona la US Open? „E prea devreme să ia o decizie!“

Simona Halep, care revine pe teren la turneul de la Palermo, a anunţat că nu va lua parte la US Open, din cauza pandemiei de coronavirus. Virginia Ruzici a lăsat să se înţeleagă că decizia nu este 100% finală.

„E devreme să ia o decizie. În acest moment, ar trebui să stea două săptămâni în carantină, după ce va reveni de la New York, aşa că e o situaţie dificilă.

ADVERTISEMENT

Sunt mult mai optimistă în privinţa turneului de la Roland Garros. Eu locuiesc la Paris şi încă port mască în public, dar situaţia s-a îmbunătăţit“, a spus Ruzici.

Cum o antrenează Darren Cahill pe Simona Halep de la distanţă

Managerul Simonei Halep este persoana care a intermediat colaborarea dintre campioana de la Wimbledon şi australianul Darren Cahill. Ea a dezvăluit şi cum interacţionează acum jucătoarea şi antrenorul, aflaţi la mare distanţă unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

„Ea filmează toate antrenamentele, astfel că Darren îi poate sfătui pe antrenorii aflați lângă ea pe teren pentru a corecta ce e de corectat“, a precizat Ruzici.

 

ADVERTISEMENT