Sporturi

Virginia Ruzici a vorbit despre Serena Williams şi Roger Federer: “Să ne așteptăm la surprize plăcute!”

28.12.2018 | 18:30
Virginia Ruzici a vorbit despre Serena Williams şi Roger Federer
ADVERTISEMENT

Virginia Ruzici a vorbit despre Serena Williams şi Roger Federer. Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor, în care a vorbit despre tinerele speranţe, atât din circuitul feminin de tenis, cât şi din cel masculin, despre revenirile anului, dar şi despre Serena Williams, rezultatele ei după naştere şi despre Roger Federer, legendarul tenismen din Elveţia.

Câştigătoarea de la Roland Garros 1978 a afirmat că nu se aştepta ca Serena să revină atât de bine după naştere şi că se aştepta să-i fie mai greu să atingă un nivel atât de înalt atât de rapid. Totuşi, Ruzici a vorbit şi despre ce nu a mers în jocul americancei, o figură controversată în ultima vreme în circuitul feminin de tenis. “Jos pălăria pentru că a făcut două finale de Grand Slam la vârsta de 37 de ani, după ce a avut un copil, după ce a avut complicații. Din păcate pentru ea, în finala de la Wimbledon a fost complet out, n-a reușit să intre în meci. Nu a fost ea, a fost pentru prima oară când am văzut-o jucând atât de rău într-o finală. Doar cu serviciul mai reușea să se mențină și să rămână oarecum în meci, cred că a simțit și ea o oarecare presiune, aceea de a o întrece de Margaret Court la numărul de titluri de Mare Șlem. A fost foarte determinată la New York, în meciurile care au precedat finala, serviciul mereu o ajută enorm. Serena a simțit că nu poate să câștige. Ceea ce a făcut ca nervii să nu o mai susțină. Fiind în această stare devastatoare s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Virginia Ruzici pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Virginia Ruzici şi-a exprimat opinia despre Serena Williams şi Roger Federer

Cât despre cel mai iubit sportiv din Ţara Cantoanelor, Virginia Ruzici a declarat că este fără doar şi poate cel mai iubit sportiv din întreaga istorie. De altfel, elveţianul va face pereche la Cupa Hopman cu Belinda Bencic şi împreună se vor duela cu echipa formată din Serena Williams şi Frances Tiafoe.

“Nu știu ce să spun, dacă mai poate să câștige un turneu de Grand Slam. Wimbledon-ul rămâne turneul la care Roger ar putea eventual să se impună. Anul acesta a luat pauze prea mari. E părerea mea, poate greșesc, el știe mai bine. Are o experiență fenomenală, e cel mai mare fenomen pe care l-am avut în tenis. Este cel mai titrat, cel mai genial, cu tehnica cea mai completă, cel mai mare talent. Sigur au fost și Pete Sampras, McEnroe, Năstase, dar cariera lui Federer rămâne cea mai impresionată. Cunoscându-i ambiția și foamea, putem să ne așteptăm la unele surprize plăcute”.

ADVERTISEMENT