ADVERTISEMENT
News

Virginia Ruzici o APĂRĂ pe Simona Halep. “Lucrurile sînt mai COMPLEXE!”

Simona Halep a refuzat să participe alături de naţionala României la meciul din Fed Cup disputat cu reprezentativa Canadei, iar managerul sportivei, Virginia Ruzici, explică despre ce a fost...
Autor: Adrian Căpriţă | 09.04.2015 | 10:17
Virginia Ruzici o APĂRĂ pe Simona Halep.

Simona Halep a refuzat să participe alături de naţionala României la meciul din Fed Cup disputat cu reprezentativa Canadei, iar managerul sportivei, Virginia Ruzici, explică despre ce a fost vorba şi ce a făcut-o pe jucătoarea clasată pe locul 3 mondial să ia această decizie.

ADVERTISEMENT

“În primul rînd, a fost o decizie dificil de luat din partea Simonei, dar în care am susţinut-o total. Lucrurile sînt mai complexe, motivele mai multe. Cum obiectivul pentru 2015 este Roland Garros-ul, în vederea unui rezultat măcar la fel de bun ca anul trecut, pregătirea pentru zgură trebuie să înceapă încă de acum. Or, faptul că la întîlnirea de Cupa Fed contra Canadei se va juca pe hard i-ar fi întîrziat Simonei începerea acestei pregătiri cu două săptă- mîni. Plus călătoria lungă, dus- întors, din nou peste Ocean, după cele două turnee mari, de la Indian Wells şi Miami, unde rezultatele au fost excelente”, a declarat Virginia Ruzici pentru Gazeta Sporturilor.

“Mereu a fost aşa, iar pentru a aborda Roland Garros-ul cu încredere, cu o pregătire optimală, e necesar ca ea să joace la aceste turnee, Stuttgart, Madrid, Roma. Programul trebuie bine plănuit, din timp, turneele bine alese, iar fiecare jucătoare de Top 10 are obligaţii faţă de WTA. Practic, din noiembrie 2014 a trebuit să fie comunicate angajamentele legate de anumite turnee. Din toate categoriile. Iar Simona a decis atunci să participe la Birmingham şi Stuttgart dintre cele Premier 700. Nici nu ştia atunci ce va fi la acest moment”, a declarat Virigina Ruzici despre participarea Simonei la Stuttgart.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!