Sport

Virginia Ruzici, ruptură totală de Simona Halep! Ce s-a întâmplat în timpul semifinalei cu Elena Rybakina. Foto exclusiv

Este ruptură totală între Virginia Ruzici şi Simona Halep, iar un detaliu suprins de FANATIK, în timpul semifinalei de la Wimbledon 2022, întăreşte acest lucru.
07.07.2022 | 18:40
Virginia Ruzici a stat la mare distanţă de loja Simonei Halep, la semifinala de la Wimbledon 2022
ADVERTISEMENT

La finalul lunii mai, după 14 ani de colaborare, Simona Halep a anunţat că Virginia Ruzici nu mai face parte din staff-ul ei. Anunţul a fost unul surprinzător, mai ales că fosta mare jucătoare de tenis i-a fost alături încă din perioada junioratului.

Ruptură totală între Virginia Ruzici şi Simona Halep. Fosta campioană stă la distanţă de loja în care e Mouratoglou

FANATIK a surprins câteva imagini sugestive pentru ruptura dintre Virginia Ruzici şi Simona Halep. La semifinala de la Wimbledon 2022, campioana de la Roland Garros 1978 a stat la distanţă de un sector faţă de loja în care se afla staff-ul sportivei de 30 de ani, din care a făcut parte până acum două luni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Virgina Ruzici s-a aşezat lângă Loja Regală de pe Terenul Centra şi a vizionat meciul Simonei Halep alături de Mima Jaušovec. Cele două au câştigat trofeul în proba de dublu de la Roland Garros 1978 şi au mai jucat o finală, în acelaşi an, la Wimbledon. În plus, Ruzici şi Jaušovec s-au duelat şi în finala probei de simplu de la turneul parizian din 1978, când românca s-a impus.

În loja Simonei Halep, la meciul cu Elena Rybakina, erau mai multe locuri libere, însă Virginia Ruzici nu s-a aşezat lângă staff-ul sportivei de 30 de ani. Semn că ruptura dintre cele două părţi este totală după anunţul despărţirii.

ADVERTISEMENT
Virginia Ruzici, la distanţă de loja Simonei Halep

Virginia Ruzici a ieşit din staff-ul Simonei Halep după Roland Garros 2022

Anul 2022 a adus câteva schimbări în staff-ul Simonei Halep. În primul rând, românca a ales să colaboreze cu Patrick Mouratoglou, după ce anterior fusese pregătită de Adrian Marcu şi Daniel Dobre până la finalul sezonului 2021.

A doua modificare importantă a venit la finalul lunii mai, după ce Simona Halep a fost eliminată în turul 2 de la Roland Garros 2022. Fostul număr 1 mondial a anunţat că Virginia Ruzici nu mai face parte din echipă, după o colaborare de 14 ani.

ADVERTISEMENT

A fost o călătorie fantastică. Aș dori să mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârșită față de mine nu doar ca jucător, ci și ca prieten apropiat. Au fost o experiență uimitoare de 14 ani împreună și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră.

Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântat să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa Wesport – Sport Management! Așteptăm cu nerăbdare viitorul!”, era anunţul făcut de Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Virginia Ruzici a fost prima jucătoare de tenis din România care a câştigat un turneu de Mare Şlem. Se întâmpla în 1978, când o învingea pe Mima Jaušovec, în finala Roland Garros, scor 6-2, 6-2. Peste doi ani, în 1980, românca a ajuns din nou în ultimul act al turneului parizian, însă a fost învinsă de Chris Evert.

ADVERTISEMENT