Fotbal intern

Vis împlinit pentru nepotul lui Ilie Balaci. A fost prezentat la U Craiova. Fanatik confirmat

Vis implinit pentru nepotul lui Ilie Balaci A fost prezentat la U Craiova Fanatik confirmat
Vis împlinit pentru nepotul lui Ilie Balaci. A fost prezentat la U Craiova. Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Nepotul lui Ilie Balaci și-a îndeplinit visul. FANATIK a aflat că Atanas Trică va semna cu Universitatea Craiova, acolo unde ajunge de la Daco Getica București. 

Fotbalistul în vârstă de 16 ani este junior U17 și va evolua pentru echipa a doua a formației clasate pe locul 2 în Liga 1, însă se va antrena și cu echipa mare a oltenilor.

ADVERTISEMENT

Atanas Trică a început deja să își ia rămas bun de la colegii de la Daco Getica, pe Instagram. Nepotul lui Ilie Balaci a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK, în toamnă, că visează să joace pentru alb-albaștri și că îl are drept idol pe Elvir Koljic.

UPDATE 18 ianuarie, ora 15:49 / Așa cum FANATIK a anunțat, Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, a semnat cu Universitatea Craiova. Acesta a fost prezentat de club printr-un video. Jucătorul de 16 ani a fost prezent la reunirea echipei a doua: „Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci și-a îndeplinit visul: acela de a juca în alb-albastrul Științei. Atacantul în vârstă de doar 16 ani, cu o înălțime de 1,91 m., s-a reunit astăzi alături de echipa a doua. Mult succes, Atanas!”

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 11 ianuarie, ora 19:02

Vis împlinit pentru nepotul lui Ilie Balaci. Atanas Trică va semna cu Universitatea Craiova!

Deși nu a împlinit încă nici 17 ani, Atanas Trică este pe cale să îi calce pe urme bunicului său, marele Ilie Balaci. Juniorul celor de la Daco Getica va semna cu Universitatea Craiova în următoarele zile. „Visele devin realitate”, a scris Atanas Trică în descrierea unei fotografii postate pe Insta Story, în care apare lângă autocarul viitoarei sale echipe. Poza este făcute în urmă cu ceva timp, atunci când el și colegii ăi au disputat un turneu de juniori în Bănie, iar Atanas a ținut morțiș să viziteze arena „Ion Oblemenco”.

FANATIK a aflat că tânărul Trică nu va face parte în permanență din lotul primei echipe, ci va evolua pentru formația secundă și ar putea fi folosit și la nivel de juniori, fiind eligibil U17.

ADVERTISEMENT

El va avea, însă, posibilitatea de a se antrena cu lotul principal, iar oltenii văd în tânărul fotbalist un potențial viitor vârf de mare calitate. Universitatea Craiova dă, astfel, și o excelentă lovitură de imagine, aducându-l pe nepotul unui adevărat simbol al Băniei.

Nepotul lui Ilie Balaci visa să joace pentru Universitatea Craiova: „Bineînțeles că asta îmi doresc”

Atanas Trică a dezvăluit pentru FANATIK, în toamna lui 2020, că este visul său acela de a-i călca pe urme bunicului Ilie Balaci și de a evolua pentru echipa pe care o iubește. El și-a afirmat dragostea pentru Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cel ce urmează să semneze cu clubul din Bănie în cel mai scurt timp a anunțat că îl are drept idol pe Elvir Koljic, atacantul bosniac care s-a accidentat în timpul partidei din tur, cu Poli Iași.

Atanas Trică, alături de Alex Mitriță. Sursa foto: instagram
Atanas Trică, alături de Alex Mitriță. Sursa foto: instagram

„Bineînțeles că îmi doresc să joc într-o zi la Universitatea Craiova. Acesta este visul meu. Urmăresc toate meciurile Universității Craiova. Echipa din Bănie este într-o formă foarte bună.

Totuși, eu nu cred că le va fi așa ușor să câștige titlul în acest sezon. Rivalele din campionat, FCSB și CFR Cluj, au și ele jucători foarte buni și sunt foarte puternice.

Vor emite pretenții în această bătălie. Modelul meu în fotbal din întreaga lume este Haaland. Mă asemăn cu el ca stil de joc. De asemenea, îmi place foarte mult este Elvir Koljic, jucătorul Craiovei”, spunea atunci tânărul Trică.

Relație specială cu Ilie Balaci: „A fost un exemplu”

Fiind nepotul unui jucător legendar pentru Universitatea Craiova, dar și pentru întreg fotbalul românesc, Atanas Trică nu avea cum să nu aibă o relație deosebită cu bunicul său. Și el fotbalist, puștiul care va ajunge în Bănie a dezvăluit tot în exclusivitate pentru FANATIK că a primit multe sfaturi din partea „Marelui Blond”.

„El a fost un bunic exemplu, întotdeauna a avut grijă de mine și nu a vrut să-mi lipsească nimic. A vrut să-mi fie bine întotdeauna. n ceea ce privește fotbalul, nu mi-a dat un sfat anume. Îi mai arătam videoclipuri cu mine când băteam lovituri libere și îi ceream părerea.

Îmi zicea mereu că nu o să bat niciodată ca el, iar lucrul acesta mă ambiționează mereu când execut lovituri libere. Nu am participat la înmormântare pentru că mama mi-a zis să nu-mi aduc aminte de el în felul asta, ci așa cum era el”, a mai spus Atanas Trică, cel care este și fiul lui Eugen Trică, un alt fost fotbalist important al Craiovei.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 1,75 este cota pentru “pauză sau final 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT