Sport

Visul lui Denis Drăguș înainte de Slovacia – România: ”Aș renunța la câțiva ani din carieră pentru asta”. Video

Denis Drăguș a susținut o conferință de presă înaintea meciului Slovacia - România și a dezvăluit care este marele său vis de la EURO 2024.
Visul lui Denis Dragus inainte de Slovacia  Romania As renunta la cativa ani din cariera pentru asta Video
Denis Drăguș a susținut o conferință de presă înaintea meciului Slovacia - România și a dezvăluit care este marele său vis de la EURO 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” sunt lideri în Grupa E, acolo unde după disputarea primelor două etape fiecare formație a acumulat câte 3 puncte. Elevii lui Edi Iordănescu au nevoie de o remiză pentru a fi siguri de locul în optimile de finală.

Denis Drăguș a stabilit obiectivul înainte de Slovacia – România de la EURO 2024

Într-un dialog cu jurnaliștii prezenți la baza de pregătire de la Wurzburg, înaintea partidei Slovacia – România de la EURO 2024, atacantul Denis Drăguș a mărturisit că își dorește să joace în sferturile de finală, chiar în ziua în care va împlini 25 de ani.

ADVERTISEMENT

”Știu faza din meciul cu Belgia în care puteam să pasez. Nu am fost inspirat pe moment. Cu toții ne-am dorit foarte mult un rezultat bun, doar că uneori am luat decizii greșite. Sper să ne revanșăm cu Slovacia și să le producem o nouă bucurie suporterilor.

Mă bucur că m-a lăudat De Bruyne după meci, e bine că am arătat că avem puterea de a lupta cu cei mai buni. Dar cel mai important este că am pierdut meciul. Ne-am refăcut după efort. Staff-ul tehnic și cel medical și-au făcut treaba bine. Suntem pregătiți pentru Slovacia, mergem la Frankfurt ca să câștigăm primul loc în grupă.

ADVERTISEMENT

Când am văzut câți suporteri avem aici, cred ca aș renunța la câțiva ani din carieră ca să joc un sfert de finală pe 6 iulie, de ziua mea. Aici e o atmosfera de familie și fiecare se bucură pentru succes, nu contează cine înscrie, cine joacă. Fiecare este gata sa lase și ultima picătură de energie pe teren pentru România”, a declarat Drăguș.

Ce a discutat cu Marius Șumudică

Atacantul naționalei României a ținut să-i mulțumească lui Marius Șumudică, antrenorul care l-a adus la Gaziantep și care l-a ajutat foarte mult să prindă o formă excelentă ce l-a făcut titular la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

”M-am simțit foarte bine la Gaziantep, îi mulțumesc domnului Șumudică, a contat enorm pentru forma pe care am avut-o. Am discutat cu domnul Șumudică, ne-a felicitat pentru prestațiile de până acum și ne-a urat succes”, a spus Denis Drăguș.

Partida Slovacia – România, din ultima etapă a Grupei E de la EURO 2024, se va disputa miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt. Întâlnirea va fi arbitrată de germanul Daniel Siebert.

ADVERTISEMENT

Înaintea disputării jocurilor din ultima rundă a grupei, statisticienii văd naționala României ca fiind echipa cu cele mai mari șanse de a ajunge în optimile de finală, urmată îndeaproape de Belgia, în timp ce Slovacia și Ucraina sunt considerate outsidere.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Drăguș visează la sferturi

ADVERTISEMENT
Tags: