Fotbal international

Visul lui Mbappe este Real Madrid. Fostul antrenor al lui PSG, Unai Emery, dezvăluie dorinţa francezului

20.10.2020 | 15:59
Visul lui Mbappe este Real Madrid Fostul antrenor al lui PSG Unai Emery dezvaluie dorinta francezului
Visul lui Mbappe este Real Madrid. Fostul antrenor al lui PSG, Unai Emery, dezvăluie dorinţa francezului (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Nu este nici un secret faptul că preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, are două fixaţii în privinţa numelor de jucători pe care şi i-ar dori şi mîine, dacă s-ar putea, să îi aibă în lot. Este vorba de brazilianul Neymar şi de francezul Kylian Mbappe.

Lui Florentino Perez îi place foarte mult impetuozitatea tânărului atacant de la PSG, considerându-l unul dintre primii cinci atacanţi de pe continent la acest moment. Şi spune că nu renunţă la intenţia de a-l putea aduce pe Mbappe, doar că izbucnirea pandemiei i-a zădărnicit planurile.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată după zeci de ani Real Madrid nu a făcut în această vară nici o achiziţie, ceea ce arată clar că până şi marile forţe din fotbalul spaniol au resimţit din plin dezastrul financiar creat de virus şi acum nici măcar nu se mai poate vorbi de intenţia de a-l aduce pe Mbappe.

Florentino Perez îl vrea pe Kylian Mbappe la Real Madrid

La această oră Klylian Mbappe este cel mai scump jucător din lume, valoarea sa ridicându-se la aproximativ 250 de milioane euro, o cifră aproape prohibită pentru oricine în condiţii de pandemie.

ADVERTISEMENT

Totuşi Perez speră ca situaţia să se chimbe până la anul şi ar vrea să încerce să dea marea lovitură în momentul în care jucătorul va mai avea doar un an de contract cu PSG.

Mbappe e obsedat să joace la echipa idolului său Cristiano Ronaldo

Interesant este că şi fotbalistul îşi doreşte enorm să ajungă să îmbrace tricoul alb al echipei la care a jucat timp de nouă ani şi a obţinut foarte multe trofee idolul său, portughezul Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

De fapt, Mbappe a sperat chiar că va reuşi să facă acest pas încă de pe vremea când Ronaldo era starul lui Real şi vor putea juca împreună, ceea ce era visul său cel mai mare. Însă madrilenii s-au codit mult să plătească 180 de milioane lui Monaco în 2017 şi PSG l-a convins de proiectul său.

Unai Emery a povestit despre dorinţa francezului

Fost antrenor pe Parc des Princes spaniolul Unai Emery a dezvăluit recent pentru faimosul program TV El Confidencial faptul că Mbappe l-a chestionat în multe rânduri asupra a tot ce se putea şti despre atmosfera de la Real Madrid şi i-a spus că îşi doreşte enorm să poată juca la acest club.

ADVERTISEMENT

“Kylian este pur şi simplu în acelaşi timp şi fascinat şi obsedat de intenţia de a juca la Real Madrid. Mi-a pus tot felul de întrebări şi mi-a spus că acesta este visul lui cel mai mare, să dea cât mai multe goluri pentru echipa fanion a capitalei Spaniei. Am avut multe discuţii pe această temă şi mereu îmi spunea că speră mult să i se împlinească visul. “

ADVERTISEMENT