ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Visul nebun al lui Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj: vrea să câștige Europa League! EXCLUSIV

Autor: Cristi Coste | 20.02.2020 | 11:24
Visul nebun al lui Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj: vrea să câștige Europa League! EXCLUSIV
Visul nebun al lui Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj: vrea să câștige Europa League! EXCLUSIV

CFR Cluj întâlnește FC Sevilla, în 16-imile de finală ale Europa League, o dublă extrem de dificilă pentru campioana României. Spaniolii reprezintă una dintre formațiile favorite la câștigarea competiției.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este conștient că echipa sa are șansa a doua în această confruntare, dar speră într-o altă minune, cum a fost și cea cu Unirea Urziceni de acum 11 ani. Chiar și așa, patronul său, Neluțu Varga, speră chiar la mai mult: trofeul la Cluj!

Neluțu Varga, patronul campioanei CFR Cluj, are un vis nebun: trofeul Europa League!

În conferința de presă susținută înainte de prima manșă cu Sevilla, Dan Petrescu a vorbit mult despre noroc, despre ce ar trebui să se întâmple ca echipa sa să aibă o șansă pentru returul de la Sevilla.

ADVERTISEMENT

Un scor de 0-0 ar fi foarte bun pentru noi, dar sper să avem un șut și să marcăm două goluri. Iar ei să dea în bară sau să apere Arlauskis și astfel avem o șansă pentru returul de la Sevilla. Deși e foarte greu. Ar trebui să se întâmple încă o minune”declara Petrescu.

El și-a montat jucătorii explicându-le în detaliu tot ceea ce trebuie să știe despre adversari. Sevilla a fost luată la puricat, Petrescu arătându-le că spaniolii au doi jucători cam de aceeași valoare pe fiecare post. „Bursucul” va merge ca de obicei pe mâna veteranilor, dar este optimist.

ADVERTISEMENT

Mult mai optimist decât tehnicianul este patronul Neluțu Varga. Acesta a revenit la Cluj de la București cu o zi înainte de meci și face alături de apropiați „lista de plecare” la Sevilla. Și-a mărturisit visul nebun: vrea să câștige Europa League cu CFR Cluj! Astfel că dubla cu Sevilla nu ar fi pentru Varga decât o haltă spre trofeu!

Dan Petrescu îi alimentează optimismul lui Neluțu Varga: vrea și el un trofeu continental ca antrenor!

Biroul de presă al celor de la CFR Cluj a realizat zilele trecute un altfel de interviu cu tehnicianul campioanei. Cele mai căutate zece întrebări pe google despre Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit despre lucruri inedite din viața și cariera sa, lucruri care nu se știu despre omul și antrenorul Dan Petrescu. A realizat multe în carieră, 2019 a fost cel mai bun an al său, dar și-ar dori să ajungă să câștige și o cupă europeană.

Optimismul lui Petrescu s-a transmis și patronului Neluțu Varga, care le-a mărturisit apropiaților care-l vor însoți la returul de pe „Ramon Sanchez Pizjuan” din Sevilla: „Dacă Dan vrea să ia o cupă europeană, de ce să nu o facă acum cu CFR Cluj?”

ADVERTISEMENT
  • 7 meciuri a jucat CFR Cluj pe teren propriu în actuala ediție a cupelor europene: 5 victorii, o remiză și un eșec
  • 4 meciuri fără victorie are Sevilla în acest moment (două egaluri și două înfrângeri), dar a marcat în fiecare partidă!
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!