Sport

Visul unui nou stadion pentru Dinamo prinde contur: „Directorul CNI a confirmat!”

Visul dinamoviștilor de a avea un nou stadion prinde contur, după ce suporterii „câinilor” au anunțat ce le-a transmis directorul Companiei Naționale de Investiții.
07.12.2021 | 22:21
Visul unui nou stadion pentru Dinamo prinde contur Directorul CNI a confirmat
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au anunțat pe rețelele de socializare că Adrian Cefălan, directorul CNI, a confirmat că s-a depășit obstacolul birocratic în vederea aprobării proiectului.

Aceștia au scris și ce etape urmează să se mai deruleze pentru ca visul să devină realitate, și anume să înceapă construcțiile și la stadionul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Visul unui nou stadion pentru Dinamo prinde contur

Suporterii lui Dinamo au postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care au anunțat că visul unui nou stadion prinde contur după mulți ani de așteptare.

„Într-o declarație dată în această seară, dl. Adrian Cefălan – Director Investiții al Companiei Naționale de Investiții – a confirmat că a fost depășit obstacolul birocratic anunțat luna trecută (rezilierea contractului semnat cu CS Dinamo pentru vechiul amplasament – Velodrom), semnându-se deja contractul pentru locația stadionului central.

ADVERTISEMENT

Totodată, este aproape finalizată documentația preliminară de studiu de prefezabilitate si fezabilitate (nr. de locuri fiind cel mai important detaliu), urmând ca în curând să fie licitat și semnat contractul în acest sens pentru predarea acestora de către proiectanții și arhitecții care le vor întocmi (2-3 luni pana la predare termen estimativ), apoi beneficiarul CS Dinamo va aviza forma/ capacitatea/ designul final!”, se anunță într-o postare de pe pagina de Facebook „Noul stadion Dinamo”.

Problemele continuă la Dinamo

Deși vestea este bună, situația fotbalistică de la Dinamo continuă să se înrăutățească, iar între timp a apărut și o ruptură în vestiarul „câinilor” între Gabi Torje și Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

După ultima etapă, în care Dinamo a pierdut și cu ultima clasată, și anume Academica Clinceni, Mircea Rednic a decis să îi excludă din lot pe Steliano Filip și pe Cosmin Matei, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

A fost de altfel prima victorie a ilfovenilor în campionat, care au rămas pe ultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, însă s-au apropiat de Dinamo, penultima clasată.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai câștigat un meci în campionat din vară, tot de la un duel cu Academica Clinceni, scor 3-1, având un total de 9 puncte după 18 etape.

Și fanii lui Dinamo sunt la capătul răbdării și au afișat un mesaj dur la adresa jucătorilor, așteptănd ca atitudinea lor să se schimbe chiar de la primul meci după înfrângerea cu Academica Clinceni, partidă pe care „câinii” o vor juca pe teren propriu contra Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT