Life

Visuri la Cheie revine pe micile ecrane. Cum va fi noul sezon: ”Emoția e diferită”

Visuri la Cheie revine pe micile ecrane. Emisiunea care construiește case pentru românii aflați într-o situație precară se pregătește de un nou sezon, cel cu numărul 9.
31.08.2022 | 23:40
Visuri la Cheie revine pe micile ecrane Cum va fi noul sezon Emotia e diferita
Visuri la Cheie se va redifuza din 7 septembrie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Visuri la Cheie revine pe micile ecrane ale românilor din data de 7 septembrie. Emisiunea va fi una diferită față de ceea ce s-a văzut până acum, spun cei care fac parte din echipa ei.

Visuri la Cheie revine cu un nou sezon: ”Vrem să aducem la suprafață probleme pe care refuzăm să le vedem”

Visuri la Cheie a ajuns la sezonul cu numărul 9, iar Andra Marinescu va fi și de această dată arhitect în cadrul proiectului. Ea a dezvăluit ce surprize a pregătit împreună cu colegii săi.

ADVERTISEMENT

Andra Marinescu spune că din toamnă emisiunea va scoate la suprafață probleme cunoscute, dar despre care nu se vorbește. De altfel, arhitecta a dezvăluit că se va încerca să se pătrundă mai mult în casele telespectatorilor.

Prin noul sezon, membrii Visuri la Cheie își doresc să elimine prejudecățile și să-i determine pe oameni să empatizeze și să-și deschidă mai mult sufletul.

ADVERTISEMENT

”Da, Visuri la cheie ne face să empatizăm și să-ți dorești să ajuți mai mult și să-ți deschizi mai mult inima către cei din jurul tău.

Cunoscând familiile, îmi dau seama că eu nu am o problemă sau problemele personale sunt mult mai mici decât ale lor. Emoția e diferită, de la sezon la sezon, pentru că și poveștile familiilor sunt diferite.

ADVERTISEMENT

Anul acesta vrem să spargem bariera ecranului, încercăm să intrăm mult mai mult în casele oamenilor și în sufletele lor.

Vrem să facem puțin diferit lucurile, anul ăsta, să scăpăm de prejudecăți, să aducem la suprafață probleme care există, dar refuzăm să le vedem”, a detaliat Andra Marinescu pentru protv.ro

ADVERTISEMENT

Noi arhitecți la Visuri la Cheie, sezonul 9

Printre toate acestea, echipa Visuri la Cheie se va mări. Lui Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu li se vor alătura trei noi arhitecți. Este vorba despre: Mara Ciubotaru, Andrei Samoil și Oana Boghiu.

ADVERTISEMENT
Tags: