News

Fenomen rar în India. Un vițel s-a născut cu 3 ochi și 4 nări. Localnicii cred că e un semn divin. Video

Un fenomen rar și extrem de ciudat a fost consemnat în India. Vaca unui fermier a dat naștere unui vițel cu 3 ochi și 4 nări. Localnicii cred că e un semn divin.
18.01.2022 | 10:09
Fenomen rar in India Un vitel sa nascut cu 3 ochi si 4 nari Localnicii cred ca e un semn divin Video
Vițel cu 3 ochi și 4 nări născut în India. Localnicii i se închină: ”Reîncarnarea lui Dumnezeu”. Sursa foto: ndtv.com
ADVERTISEMENT

O vacă dintr-o fermă situată în regiunea Chhattisgarh a dat naștere unui vițel cu 3 ochi și 4 orificii pentru nări.

Pe măsură ce vestea s-a răspândit în zonă, un număr mare de oameni au venit la casa fermierului pentru a se închina vițelului, numindu-l o ”încarnare a lui Dumnezeu”.

ADVERTISEMENT

Vițel cu 3 ochi și 4 nări născut în India. Localnicii i se închină: ”Reîncarnarea lui Dumnezeu”

Vițelul, care este o femelă, s-a născut la ferma deținută de Hemant Chandel, un locuitor al satului Nawagaon Lodhi, pe 13 ianuarie.

”Animalul are un ochi în plus în mijlocul frunții și, de asemenea, patru nări. Coada acestuia este mai lată și limba pare mai lungă decât vițeii normali”, a spus fermierul Chandel pentru presa locală, notează NDTV.

ADVERTISEMENT

Un medic veterinar din zonă a spus că starea de sănătate a vițelului este bună. ”Cu toate acestea, din cauza limbii lungi, vițelul se confruntă cu dificultăți în a bea lapte de la vacă. Îi ajutăm să o hrănim” a adăugat el.

Conform fermierului, vaca a mai născut încă 3 viței, dar toți au venit pe lume cu o anatomie normală.

ADVERTISEMENT

”Cel mai recent vițel născut cu anatomia rară a surprins pe toată lumea. Credem că Atotputernicul s-a născut în casa noastră”, a adăugat Chandel.

Vițelul născut cu 3 ochi, venerat ca încarnare a zeului Shiva

Pe măsură ce informația despre acest vițel a început să circule în zonă, locuitorii satelor și orașelor din apropiere au început să viziteze casa lui Chandel pentru a venera animalul.

ADVERTISEMENT

Mulți pelerini cred că vițelul este o reîncarnare a zeului Shiva. Acesta este unul dintre principalii zei din tradiţia hindusă, fiind reprezentat deseori ca având un al treilea ochi în frunte.

În aceste zile, oamenii sunt văzuți stând la coadă în fața casei lui Chandel, cu flori și nucă de cocos aduse vițelului.

În ciuda acestui val de rugăciuni, un medic veterinar a spus că astfel de cazuri se întâmplă din cauza creșterii anormale a embrionului și nu este un lucru supranatural.

”Nu ar trebui considerat un miracol. Astfel de lucruri se întâmplă din cauza dezvoltării anormale a embrionului. În general, astfel de viței sunt slabi din punct de vedere al sănătății”, a spus Kamlesh Chaudhary, un medic veterinar privat.

ADVERTISEMENT
Tags: