Fotbal international

Vitesse – Viitorul 3-1 în turul II Europa League. Trupa lui Hagi, eliminată

02.08.2018 | 22:53
Vitesse  Viitorul 31 in turul II Europa League Trupa lui Hagi eliminata

Vitesse Arnhem – Viitorul LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Vitesse Arnhem a câştigat cu 3-1 manşa retur din Europa League cu Viitorul şi a obţinut calificarea în turul trei preliminar cu scorul general de 5-3.


UPDATE, min 90: Fluier final! Vitesse câştigă manşa tur cu Viitorul şi avansează în turul 3 din Europa League.


UPDATE, min 77: GOOOOOOLLLLLL Vitesse! Roy Beerens a profitat de o eroare a lui Sebastian Mladen în defensivă şi l-a lobat superb pe Cojocaru.


UPDATE, Min.50:GOOOOOOOOOOOLLLL Viitorul! Denis Drăguş a redus din diferenţă, iar Viitorul mai are nevoie de un singur gol pentru a trimite meciul în prelungiri.


UPDATE, Min.48: Brian Linssen a majorat avantajul pentru Vitesse imediat după fluierul de start al reprizei secunde.


UPDATE, Min.22: Vitesse Arnhem a deschis scorul în minutul 22 prin fundaşul central englez Jake Salter- Clarke


UPDATE, Min.15: Ianis Hagi s-a trezit cu o minge cadou din partea portarului Eduardo dar a tratat cu superficialitate ocazia imensă, deşi  l-a avut demarcat excelent pe Houri.


UPDATE, Min.7: Ianis Hagi a reuşit un şut excelent în debutul jocului şi a fost la un pas de a deschide scorul. Execuţia decarului de la Viitorul a fost apărată însă de Eduardo.


UPDATE, ora 21:00/ Start de joc! 


UPDATE, ora 20:30: Echipele de start: 

Vitesse: Eduardo (K), Kara, Thelander, Clarke-Salter, Buttner, Foor, Serero, Bero, Beerens, Matavz,  Linssen (C)

Viitorul: Cojocaru- Lima, Mladen, Ţâru, De Noojier- Achim, Băluţă, Vînă- Hagi, Drăguş, Houri


Vitesse Arnhem – Viitorul LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Denis Drăguş a reuşit să marcheze de două ori în prima oră de joc în manşa tur, dar experienţa olandezilor a făcut diferenţă în ultima jumătate de oră. Tim Matavz a redus din diferenţă în minutul 54 cu un gol norocos, în timp ce Brian Linssen a egalat în minutul 72 al disputei de la Ovidiu. Vitesse putea să dea lovitura pe finalul jocului, dar a ratat mai multe ocazii importante după ce Andrei Artean a fost eliminat în minutul 79 al partidei.

Vitesse Arnhem – Viitorul, 2 august, joi, de la ora 19:00

Vitesse Arnhem – Viitorul LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Viitorul a pierdut primele trei duble manşe disputate în istorie în Europa League şi Champions League, dar a avut ocazia să simtă gustul victoriei în urma meciurilor cu Racing Luxemburg pe care le-a câştigat cu 2-0 la general. Trupa lui Gheorghe Hagi a mai evoluat în trecut împotriva celor de la Genk, Apoel Nicosia şi Salzburg, dar a pierdut toate duelurile în dublă manşă.

Vitesse Arnhem – Viitorul, turul 2 preliminar din Europa League

Vitesse Arnhem – Viitorul LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Vitesse nu a început încă campionatul şi nu a avut meci în weekend, dar acest lucru se poate spune şi despre elevii lui Gheorghe Hagi, deoarece antrenorul formaţiei constănţene şi-a menajat aproape toţi jucătorii în meciul cu Concordia Chiajna din întrecerea internă. Cu excepţia lui Mihai Voduţ şi Alexandru Măţan toţi jucătorii care ar putea apărea în primul 11 al celor de la Viitorul în duelul cu Vitesse au început de pe bancă sau nici nu au fost în lot la duelul din Liga 1 Betano.

Vitesse – Viitorul LIVE ONLINE pe TVR 1 şi TVR HD

Vitesse Arnhem – Viitorul LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul doi preliminar Europa League. Olandezii de la Vitesse Arnhem nu joacă pentru prima dată în cupele europene în compania echipelor din România. În ediţia 2002-2003 a Cupei UEFA se calificau în faţa lui Rapid, după 1-1 şi 1-0, iar apoi la Arnhem se transfera fundaşul giuleştean Nanu. Petrolul Ploieşti a izbutit să o elimine pe Vitese Arnhem din Europa League, după o dublă manşă care a fost decisă de o execuţie superbă a lui Gicu Grozav în ultimul minut. Fostul mijlocaş al petroliştilor a marcat dintr-o lovitură liberă şi a câştigat cu 2-1 returul disputat în Olanda după un 1-1 înregistrat în prima partidă de pe Ilie Oană.