Fotbal international

FCSB, ADIO Europa League! Echipa lui Vintilă, eliminată de Vitoria Guimaraes după o nouă prestație penibilă

29.08.2019 | 23:55
FCSB ADIO Europa League Echipa lui Vintila eliminata de Vitoria Guimaraes dupa o noua prestatie penibila

FCSB a pierdut cu 0-1 meciul cu Vitoria Guimaraes din Europa League și a fost eliminată în play-off. Unicul gol al meciului a fost marcat din penalty de Tapsoda, în minutul 53. Echipa lui Vintilă a fost dominată autoritar și a avut singura ocazie în minutul 93 prin Iulian Cristea, care a trimis în brațele portarului. 

Vitoria Guimaraes – FCSB 1-0 din Europa League se joaca azi, 29 august 2019 22:00. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

Vitoria Guimaraes – FCSB  1-0

Vitoria Guimaraes Vitoria Guimaraes
29 august 2019 22:00
1-0
FCSB FCSB

Comentariul LIVE Vitoria Guimaraes – FCSB 1 -0

  • 23:53:21
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 3 minute
  • 52:09
    GOOOOOOOL! Inscrie Tapsoba, Edmond pentru gazde ! Scorul devine 1-0
  • 50:57
    PENALTY PENTRU !
  • 23:05:11
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 22:48:14
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu 3 minute

Urmarește Live Score meciul Vitoria Guimaraes – FCSB, din Europa League. Meciul are loc pe 29 august 2019 22:00. Toate informațiile despre Vitoria Guimaraes – FCSB sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

Vitoria Guimaraes – FCSB, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre Vitoria Guimaraes și FCSB și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre Vitoria Guimaraes şi FCSB se dispută pe stadionul Stadionul Dom Afonso Henriques, cu o capacitate de 
30008.

  • FCSB FCSB
    Europa League
    22 august 2019 21:30
    0-0
    Vitoria Guimaraes Vitoria Guimaraes

Meciul Vitoria Guimaraes – FCSB are loc joi, 29 august, cu începere de la ora 22:00, în cadrul manşei retur a play-off-ului Europa League. Pentru vicecampioana României este un meci care poate salva un sezon întreg. Bucureştenii au nevoie ca aerul de calificarea în grupele Europa League pentru a evita intrarea în colaps a clubului patronat de Gigi Becali.

Vitoria Guimaraes – FCSB Live Stream Online PRO TV

Partida Vitoria Guimaraes – FCSBse joacă joi, 29 august, de la ora 22:00, pe stadionul Afonso Henriques şi toate biletele au fost vândute, semn că fanii gazdelor sunt mobilizaţi la maxim pentru calificarea echipei lor în grupe. Meciu va fi transmis în direct şi în exclusivitate în România de PRO TV, dar aveţi şi opţiunea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări transmsiunea în format LIVE VIDEO.

FCSB se află într-un dintre cele mai negre momente din istoria clubului, luând aici în consideraţie şi vechea Steaua. Cinci înfrângeri consecutive în campionat au adus vicecampioana României într-o postură absolut de necrezut vreodată: ultima clasată după 7 etape în Casa Pariurilor Liga 1. Derapajele patronului Gigi Becali s-au înmulţit îngrijorător, iar la echipă este un haos total.

Vitoria Guimaraes – FCSB. Florinel Coman a ratat în tur singur cu portarul şi a mai expediat balonul în bară

Declaraţiile iresponsabile ale lui Gigi Becali i-au îndârjit pe portughezi

Numirea unor antrenori fără pic de experienţă, doar în dorinţa de a putea impune la meciuri ideile sale, aducerea şi apoi înlăturarea unor jucători după nici câteva partide au bulversat în aşa hal echipa încât dezastrul bate la uşă. Numai o calificare în grupele Europa League ar putea avea un impact pozitiv, dar a sigur că şi lusitanii vor fi îndârjiţi la maxim de declaraţiile patronului lui FCSB, care a spus că dacă echipa sa va primi gol de la Guimaraes îşi va tăia capul.

FCSB se duce în Portugalia după o bătaie soră cu moartea luată la Mediaş, meci în care a avut şi doi jucători eliminaţi. Nici Guimaraes nu a rupt gura târgului în ultima etapă, 1-1 acasă cu nou promovata Famalicao. Din lotul roş-albaştrilor vor lipsi în continuare Man, Nedelcu, Moruţan, oricum numărul celor din infirmierie fiind din ce în ce mai mic, după ce şi atacantul Ioan Hora  a revenit la pregătiri. La casele de pariuri Guimaraes are prima şansă, cotă 1,65, FCSB primind cota 6,00.