Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită continuă tirada la adresa lui Andrea Compagno: “Dacă-l convoca la naționala Italiei, două luni nu ieșeam din casă”. Video exclusiv

Vivi Răchită continuă declarațiile acide la adresa lui Andrea Compagno. Fostul fotbalist contestă valoarea de jucător a atacantului de la FCSB.
06.04.2023 | 11:17
Vivi Rachita continua tirada la adresa lui Andrea Compagno Dacal convoca la nationala Italiei doua luni nu ieseam din casa Video exclusiv
Vivi Răchită continuă tirada la adresa lui Andrea Compagno de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu a fost impresionat de golul marcat de Andrea Compagno în victoria FCSB-ului cu Sepsi, scor 2-1 în a doua etapă din play-off. Cunoscut ca fiind „clientul” fostului fotbalist, Andrea Compagno a înscris după un șut deviat. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a continuat să-l ironizeze pe atacantul cumpărat de Gigi Becali cu 1,5 milioane de euro.

Vivi Răchită continuă tirada la adresa lui Andrea Compagno: „Două luni nu mai ieșeam din casă”

Andrea Compagno a redevenit golgheterul SuperLigii, cu 17 reușite, după golul marcat împotriva lui Sepsi. Evoluțiile bune și golurile marcate în tricoul FCSB-ului au stârnit atenția lui Roberto Mancini pentru o eventuală convocare la naționala Italiei pentru debutul în preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

În final, atacantul italian a rămas în afara lotului, iar Vivi Răchită nu a ratat ocazia să-l ironizeze din nou pe fotbalistul care va împlini pe 22 aprilie vârsta de 27 de ani. (n.r. golul lui Compagno cu Sepsi) „Din alunecare. Ți-a plăcut faza? Cum au lucrat la ea. Au fost numai pase, un-doi. Un șut deviat și a băgat alunecare. Ce să se întâmple. Două luni nu mai ieșeam din casă dacă-l convoca la naționala Italiei.

VEZI VIDEO MAI JOS

N-avea cum. Mancini e antrenor, l-a văzut și el. A dat opt goluri din penalty-uri. Așa era Birtalan (n.r. handbalistul Ștefan Birtalan). Intra la 7 metri, dădea și se ducea pe bancă. Cu apărătorii ăștia cu Celea, Melea și ce avem prin fotbalul nostru”, a spus ironic Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu va lua trei milioane de euro pe Compagno: „Robert Niță era cu trei clase peste el”

Totodată, Vivi Răchită și Marian Aliuță sunt convinși că Gigi Becali nu va obține trei milioane de euro pentru un transfer al lui Andrea Compagno. Fostul fotbalist al Stelei, care s-a botezat recent la 45 de ani, este de părere că fostul fotbalist Robert Niță avea mișcări mult mai bune în comparație cu atacantul italian de la FCSB.

„Îl avem aici pe Robert Niță. Sincer că acum mă gândeam. Păi era cu trei clase peste el. Avea viteză de reacție. Avea atitudine de atacant, sincer. Avea viteză, execuție în fața porții. Nu marca din penalty, marca multe goluri din acțiune. Claudiu Răducanu, la fel. Amândoi erau peste Compagno”, a spus Marian Aliuță.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a revenit cu o replică ironică. „La kilogram îl vinde. Toți scouterii din Italia trebuie să își rupă carnetele și să plece acasă. Dacă pe acest Comagno, la 24 de ani, l-a descoperit FC U Craiova 1948”, a spus Vivi Răchită.

„Acum foarte ușor ajung la o echipă de top”

Marian Aliuță a mărturisit că singura șansă ca Gigi Becali să obțină cel puțin trei milioane de euro pe transferul lui Andrea Compagno este convocarea la naționala Italiei. Fostul fotbalist care a mai trecut pe la Farul, Rapid, Timișoara și Vaslui, printre altele, este de părere că jucătorii fac pasul foarte rapid la echipele de top în comparație cu anii antreriori.

ADVERTISEMENT

„Mi-e greu să cred. Doar dacă va fi convocat la echipa națională a Italiei. Atunci, clar cineva vine. Din punctul meu de vedere nu poate să-l vândă pe 3 milioane. E o părere personală. Mi se pare prea mult. Acum foarte ușor ajungi la o echipă de top. Mă refer în țară. Știm foarte bine.

Ca să ajungi la Steaua trebuia să ajungi pe la 7.000 de echipe și să confirmi, să dai 30.000 de goluri, să fii numărul 1 ca să ajungi să faci parte din lot la Steaua. Nu îți garanta nimeni că vei juca”, a încheiat discuția Marian Aliuță, la FANATIK SUPERLIGA.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT