Life

Viviana Sposub, atac subtil la adresa Andreei Bălan. Ce a declarat iubita lui George Burcea

24.11.2020 | 22:35
Viviana Sposub atac subtil la adresa Andreei Balan Ce a declarat iubita lui George Burcea
ADVERTISEMENT

În cadrul ultimei ediții a emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs. Săteni”, Viviana Sposub i-a surprins pe concurenți, după ce a lansat un atac subtil la adresa Andreei Bălan. 

Deși a fost rezervată în declarații cu privire la fosta căsnicie a iubitului ei actual, George Burcea, se pare că Viviana Sposub nu s-a mai putut abține și a trimis o săgeată subtilă către fosta soție a acestuia.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea au deja o relație de câteva luni, iar povestea lor de iubire a luat naștere în timpul filmărilor pentru show-ul difuzat pe PRO TV și prezentat de Mihaela Rădulescu.

Viviana Sposub, declarații surprinzătoare la adresa Andreei Bălan. Ce a spus iubita lui George Burcea

În cel mai recent episod din Ferma, asistenta TV a fost nevoită să execute o pedeapsă și a vorbit minute în șir cu mutulică, un buștean pe care l-a botezat chiar iubitul ei, George Burcea. În timp ce avea o discuție cu acesta, Andrei Stoica a intervenit cu o remarcă surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

„George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…”, a spus Andrei Stoica.

,,Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”, a răspuns frumoasa șatenă.

ADVERTISEMENT

Răspunsul Vivianei Sposub poate fi văzut drept un atac subtil la adresa Andreei Bălan, de vreme ce George Burcea a făcut un pact cu fosta soție, conform căruia iubita actorului nu poate să le cunoască pe fetițe decât în momentul în care relația dintre ei va fi una serioasă.

Cu toate acestea, se pare că între Viviana și George este, într-adevăr, o relație serioasă. Cei doi petrec foarte mult împreună și i-au cucerit pe telespectatori cu naturalețea cu care și-au dezvăluit sentimentele unul față de celălalt.

ADVERTISEMENT

,,Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

ADVERTISEMENT