Life

Viviana Sposub, dărâmată de durere: „Am primit vestea cu lacrimi. Are din nou cancer”

03.12.2020 | 14:49
Viviana Sposub daramata de durere Am primit vestea cu lacrimi Are din nou cancer
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a primit o veste extrem de tristă și a făcut un apel umanitar către români pentru salvarea vieții unuia dintre cei mai buni prieteni ai ei. 

Bogdan Rusu, un tânăr pentru care viața nu trebuie să se oprească aici, are mare nevoie de ajutorul oamenilor. Acesta a fost diagnosticat din nou cu cancer și trebuie să treacă prin două intervenții chirurgicale complicate.

ADVERTISEMENT

Viviana a plâns fără consolare când a aflat această tragică veste despre prietenul ei, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să îi roage pe toți cei cu inimă mare să contribuie din puținul lor pentru a salva o viață.

Viviana Sposub, marcată de cazul lui Bogdan Rusu

Concurenta de la Ferma a scris în mediul online despre acest caz care i-a sfâșiat sufletul: „Am primit vestea cu lacrimi în ochi… Bogdan are din nou CANCER! Roxana Rusu, prietena surorii mele, strânge acum bani pentru fratele său, în speranța că vom reuși împreună să îl salvăm. E cumplit să treci printr-un cancer, însă, când această boala lovește din nou, te poate dărâma. Așa că vă rog doar atât: Hai să îl facem încă o dată bine pe Bogdan”.

ADVERTISEMENT

Iubita lui George Burcea a postat și conturile în care pot fi virați bani pentru a-l pune pe picioare pe tânărul suferind, iar postarea ei a strâns nenumărate reacții, semn că există o mare speranță și că oamenii vor fi solidari cu Bogdan.

bogdan rusu
Bogdan Rusu este tânărul pentru care Viviana Sposub a făcut apel la bunătatea românilor. Foto: Facebook

Sora tânărului a demarat o campanie de strângere de fonduri pe rețelele de socializare

„RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei, RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro”, sunt două dintre conturile în care oricine poate dona bani cu mențiunea Bogdan. Viramentele se pot face direct din aplicațiile de telefonie mobilă, fără spații între cifre la tastarea celor două conturi.

ADVERTISEMENT

Cea care a demarat această campanie în mediul virtual este Roxana Rusu, sora lui Bogdan, care a scris următoarele: „Bogdan se confruntă și cu o infecție cronică ce impune două operații extrem de complicate la picior și un timp îndelungat de spitalizare și recuperare. Toate aceste intervenții și tratamente sunt extrem de costisitoare și de aceea vă cerem ajutorul pentru a putea lupta în continuare!”.