Life

Viviana Sposub, declarații exclusive după ce a anunțat că vrea să se mărite cu George Burcea: „Nu am știut în ce mă bag”

Viviana Sposub a vorbit despre relația cu George Burcea, în exclusivitate pentru Fanatik. Vedeta a făcut câteva confesiuni în premieră.
08.10.2021 | 10:43
Viviana Sposub declaratii exclusive dupa ce a anuntat ca vrea sa se marite cu George Burcea Nu am stiut in ce ma bag
Viviana Sposub și George Burcea formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub trăiește o frumoasă poveste de iubire cu actorul George Burcea. Concurenta de la Bravo, ai stil este extrem de fericită alături de partenerul ei. Cei doi au în plan chiar să se căsătorească în viitor.

În momentul în care l-a cunoscut pe George, Viviana și-a asumat toate controversele care urmau.  Despre relația lor s-au scris vrute și nevrute, mai ales că Burcea este asociat de fiecare dată în presă cu fosta lui soție, cântăreața Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Fanatik a întrebat-o pe Viviana dacă o supără faptul că este reamintit trecutul lui Burcea de fiecare dată când se scrie despre acesta și cum a știut ea să gestioneze toată viața sa amoroasă extrem de tumultoasă.

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: „Nu am știut în ce mă bag”

Fosta asistentă de televiziune a spus că nu știa că se va crea o întreagă isterie, însă nu regretă deloc această relație, ba chiar tinde să fie una din ce în ce mai consolidată.

ADVERTISEMENT

„Nu am știut în ce mă bag, dar nu regret. Mă împlinește atât de mult relația asta. O iau la pachet cu tot ce vine.

M-am obișnuit cu faptul că în job-urile noastre viața personală reprezintă un interes destul de mare pentru unii oameni”, a declarat Viviana Sposub pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Viviana are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei, pe care îl susține în tot ce face. Tânăra a declarat că a avut foarte multe lucruri de învățat de la el. Îl admiră în primul rând pentru inteligența de care dă dovadă. Lecțiile pe care le-a învățat de la iubitul ei rămân, însă, un secret.

Bruneta este fascinată de iubitul ei: „Sunt un om mai fain de când l-am cunoscut”

„Cred că de asta m-am și îndrăgostit de George așa tare! Pentru că simt că este un om de la care am foarte multe lucruri de învățat.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama că locurile la cursurile acestui Guru, pe numele său George Burcea, sunt limitate, așa că lecțiile le țin pentru mine. Pot doar să spun că sunt un om mai fain de când l-am cunoscut pe el!”, a mai spus Sposub.

Viviana Sposub a acordat un interviu amplu pentru Fanatik despre viața ei, parcursul la Bravo, ai stil, dar și cum se raportează la știrile despre ea apărute în tabloide. Poți citi interviul cu vedeta aici.

 

 

 

ADVERTISEMENT