Life

Viviana Sposub, din nou pe micile ecrane. Cu ce post de televiziune a semnat contract

Viviana Sposub a anunțat că revine pe sticlă după un an de pauză. Frumoasa brunetă a dezvăluit la ce post de televiziune poate fi urmărită, dar și care este formatul emisiunii pe care-l va modera de acum înainte.
14.06.2021 | 20:11
Viviana Sposub din nou pe micile ecrane Cu ce post de televiziune a semnat contract
ADVERTISEMENT

Iubita actorului George Burcea i-a luat pe toți prin surprindere când a transmis că se întoarce la „Vorbește lumea”, show pe care l-a părăsit înainte de a participa la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”.

Tânăra în vârstă de 24 de ani urmează să o înlocuiască pe Lora, care vrea să se dedice mai mult proiectelor muzicale, dovadă că vedeta are șansa de a reveni cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub este foarte bucuroasă că se întoarce la ceea ce iubește mai mult și abia așteaptă să revină la Pro TV, asta pentru că emisiunea „Vorbește lumea” va avea parte de un format inedit vara aceasta.

Viviana Sposub revine pe sticlă, după un an de pauză: ”E momentul oportun”

„După 1 an mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul.

ADVERTISEMENT

Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă”, a spus Viviana Sposub, potrivit vorbestelumea.protv.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma a ținut să mai adauge că îi place noul format de la „Vorbește lumea”, acolo unde va face echipă cu Sore, Theo Rose, Veverița și Coțofană.

Vedeta este entuziasmată de noul proiect, intitulat „Gașca Verii”, care are menirea de a aduce veselie pe micile ecrane în sezonul estival. Așadar, începe un nou capitol pentru iubita lui George Burcea, de care este foarte încântată.

ADVERTISEMENT

„Îmi place foarte mult conceptul de Gașca Verii și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a completat Viviana Sposub.

Vedetele care vin în emisiunea de la Pro TV
Gașca Veselă din emisiunea Vorbește lumea. Sursa foto: vorbestelumea.protv.ro

Sore și Theo Rose completează gașca de la Vorbește lumea

Sore este fericită că va face parte din nou din emisiunea matinală de la Pro TV, asta pentru că o leagă foarte multe amintiri. Cântăreața a mai fost colegă cu Cove în show-ul „Vorbește lumea” și are încredere în noul format cu „Gașca Verii”.

La fel de entuziasmată este și Theo Rose, care este fericită că împarte platoul cu oameni buni, tineri și profesioniști. Artista a descoperit că are capacitatea de a le transmite celor din jur voie bună și vrea să facă asta alături de o gașcă de prieteni.

Veverița și Coțofană sunt la fel de motivați de noua provocare, formula celor cinci tineri dorindu-se a fi una care să aducă veselie și o vară incendiară, pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT