Life

Viviana Sposub, emoționată peste măsură. Ce i-a transmis lui George Burcea chiar de ziua sa

16.01.2021 | 12:03
Viviana Sposub emotionata peste masura Ce ia transmis lui George Burcea chiar de ziua sa
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub s-a emoționată peste măsură de ziua de naștere a iubitului ei, actorul George Burcea. Frumoasa brunetă i-a făcut o urare în mediul online, acolo unde a lăsat să se înțeleagă cât de mult se iubesc. 

Prezentatoarea TV și fostul soț al Andreei Bălan sunt extrem de uniți, în ciuda faptului că povestea lor de dragoste durează de aproximativ jumătate de an. Asta nu i-a împiedicat pe cei doi să-și prezinte partenerul familiei, rudele acestora fiind încântate de cuplu.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” a precizat că mama sa este de acord cu iubitul ei, dezvăluind cu această ocazie că i-a spus că sunt frumoși împreună. Viviana Sposub nu-i mai dorește lui George Burcea decât sănătate, în rest le are pe toate.

Viviana Sposub, îndrăgostită lulea. Ce i-a transmis lui George Burcea de ziua lui

„Frumoși suntem (cel puțin așa a zis mama), de iubit… ne iubim, sănătoși să fim! ? La mulți ani, George Burcea”, este mesajul lăsat de Viviana Sposub pe rețelele de socializare pentru aniversarea iubitului ei, în dreptul unei imagini cu ei doi.

ADVERTISEMENT

Actorul a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani, fără a face vreo petrecere fastuoasă cu mulți invitați. Cel mai probabil George Burcea a petrecut alături de frumoasa prezentatoare TV, cu o zi înainte fiind alături de fiicele sale, Ella și Clara.

Reacția fostului concurent de la Pro TV nu a întârziat să apară, acesta dezvăluind în gura mare cât de mult ține la partenera sa de viață. „Te iubesc!”, este mesajul scurt, dar la obiect lăsat de actor pe Instagram, semn că relația lor este una solidă.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu se aștepta ca relația dintre Viviana Sposub și George Burcea să dureze atât de mult, mai ales că bruneta a mărturisit la un moment dat că nu a rezistat mai mult de 2 săptămâni alături de un bărbat. Iată că lucrurile stau altfel de când l-a cunoscut pe actualul iubit.

Fostul reporter de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă la adresa actorului și vrea să-l vadă liber cât mai repede. Acesta este și motivul pentru care tânăra l-a sfătuit să cedeze în fața Andreei Bălan și să ajungă la o înțelegere legat de custodia copiilor pe care-i au împreună.

ADVERTISEMENT

„Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”, a declarat o persoană apropiată cuplului pentru wowbiz.ro.

George Burcea și Andreea Bălan au avut deja prima înfățișare în fața judecătorului, în octombrie 2020, însă procesul se anunță unul lung și anevoios pentru că blondina vrea custodia unică a celor două fete, Ella și Clara. În felul acesta actorul nu va mai avea drepturi prea multe asupra copiilor.

ADVERTISEMENT