Life

Viviana Sposub este în doliu. Clipe grele pentru iubita lui George Burcea

09.11.2020 | 08:18
Viviana Sposub este in doliu Clipe grele pentru iubita lui George Burcea
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub traversează o perioadă neplăcută după ce a aflat că unul dintre bunii săi prieteni a murit fulgerător. Prezentatoarea în vârstă de 23 a fost luată prin surprindere de veste, mai ales că era vorba de un băiat foarte energic. 

Iubita actorului George Burcea a fost extrem de afectată de vestea neplăcută, dezvăluind că era vorba de un prieten cu care obișnuia să meargă la petreceri sau la concerte.

ADVERTISEMENT

Îndurerată și supărată din această cauză, concurenta de la Ferma a postat mai multe imagini cu acesta în mediul online, acolo unde a declarat că amicul său va rămâne pentru totdeauna în amintirea sa.

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, clipe grele. I-a murit un prieten drag

Radu, te vom purta mereu în amintire și în suflet! Fără cuvinte… Să te odihnești în pace, om drag”, a scris Viviana Sposub pe rețelele de socializare când a aflat vestea tristă, notează wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Co-prezentatoarea de la „Vorbește lumea” de la Pro TV nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi, semn că este vorba de un prieten care i-a fost aproape în ultima perioadă.

Frumoasa brunetă a transmis câteva mesaje dureroase legat de trecerea în neființă a prietenului ei Radu, postând și filmări în care cei doi se distrau de minune în cluburi sau la alte petreceri în aer liber.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea, de nedespărțit. Cei doi se iubesc nebunește

Viviana Sposub face furori la Ferma, acolo unde este concurentă. Tânăra de 23 de ani s-a îndrăgostit nebunește de George Burcea, fostul soț al cântăreței Andreea Bălan, în momentul de față fiind de nedespărțit, chiar dacă actorul nu a divorțat oficial.

Vedeta și iubitul ei își fac adesea declarații de dragoste în mediul online și nu ezită să apară împreună ori de câte ori au ocazia. Prezentatoarea de la Pro TV nu-și imagina că poate sta atât de mult cu un bărbat, lăsându-se dusă de val de când l-a cunoscut pe fostul concurent de la Ferma.

ADVERTISEMENT

Tânăra este fericită că are în preajma sa un bărbat matur, motiv pentru care se comportă ca o adevărată gospodină. Viviana Sposub dă de înțeles că ar vrea să se mute definitiv cu George Burcea, după ce au petrecut perioada de izolare împreună.

ADVERTISEMENT