ADVERTISEMENT
Life

Viviana Sposub este însărcinată? Ce a spus iubita lui George Burcea, în direct la TV

Viviana Sposub este însărcinată? Iubita lui George Burcea a făcut câteva declarații care le-au dat de gândit fanilor.
Autor: Andreea Stanaringa | 24.06.2021 | 23:04
Viviana Sposub este însărcinată? Ce a spus iubita lui George Burcea, în direct la TV
Viviana Sposub este însărcinată? Ce a spus iubita lui George Burcea, în direct la TV. Sursa foto: Instagram

Viviana Sposub i-a lăsat pe fani cu un mare semn de întrebare după ce a vorbit despre cum ar fi să devină mămică. Este însărcinată iubita lui George Burcea?

ADVERTISEMENT

În cadrul matinalului pe care îl prezintă alături de Cove, Sore și alte vedete, Viviana a avut-o ca invitată pe Beatrice Olaru, fostă concurentă la Exatlon România, care a născut în urmă cu câteva luni.

Iubita lui George Burcea a lăudat-o pe sportivă pentru trupul de invidiat pe care îl are după sarcină, iar declarațiile pe care le-a făcut după aceea au stârnit multă confuzie printre fani.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub este însărcinată? Ce a spus iubita lui George Burcea

Viviana Sposub i-a cerut câteva sfaturi invitatei ei, Beatrice Olaru, care este și antrenoare de fitness.

Iubita lui George Burcea a întrebat-o pe aceasta ce trebuie să facă o femeie care a născut ca să dea jos kilogramele acumulate și ca să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a dat de înțeles fanilor că ea și George Burcea au de gând să devină părinți în viitorul apropiat. Internauții se întreabă dacă nu cumva tânăra este însărcinată.

„Vreau să aflu mai multe secrete, vreau să știu și eu în caz că mă gândesc în curând să devin… Vreau să-mi arăți cum trebuie să acționezi după ce ai născut ca să revii la forma inițială”, i-a spus Viviana lui Beatrice Olaru.

ADVERTISEMENT

Colegii ei din platou au făcut și ei câteva remarci care ridică semne de întrebare. Aceștia i-au spus că i-ar sta bine în postura de mămică și că ar trebui să se „antreneze” cu căruciorul.

„Îți stă bine, Viviana”, „Vivi, trebuie să înveți cum e cu căruciorul. La training cu tine”, i-au transmis aceștia Vivianei Sposub.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, Viviana Sposub declara că și-ar dori să aibă copii și că ar face chiar cinci dacă ar avea suficiente resurse financiare. Șatena nu ar spune nu dacă ar deveni mămică la o vârstă fragedă.

„Cu siguranță (n.r. își dorește copii), cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”, spunea partenera lui George Burcea, potrivit redacția.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!