Life

Viviana Sposub este însărcinată? Ce a spus iubita lui George Burcea, în direct la TV

Viviana Sposub este însărcinată? Iubita lui George Burcea a făcut câteva declarații care le-au dat de gândit fanilor.
24.06.2021 | 23:04
Viviana Sposub este insarcinata Ce a spus iubita lui George Burcea in direct la TV
Viviana Sposub este însărcinată? Ce a spus iubita lui George Burcea, în direct la TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub i-a lăsat pe fani cu un mare semn de întrebare după ce a vorbit despre cum ar fi să devină mămică. Este însărcinată iubita lui George Burcea?

În cadrul matinalului pe care îl prezintă alături de Cove, Sore și alte vedete, Viviana a avut-o ca invitată pe Beatrice Olaru, fostă concurentă la Exatlon România, care a născut în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Iubita lui George Burcea a lăudat-o pe sportivă pentru trupul de invidiat pe care îl are după sarcină, iar declarațiile pe care le-a făcut după aceea au stârnit multă confuzie printre fani.

Viviana Sposub este însărcinată? Ce a spus iubita lui George Burcea

Viviana Sposub i-a cerut câteva sfaturi invitatei ei, Beatrice Olaru, care este și antrenoare de fitness.

ADVERTISEMENT

Iubita lui George Burcea a întrebat-o pe aceasta ce trebuie să facă o femeie care a născut ca să dea jos kilogramele acumulate și ca să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

Vedeta le-a dat de înțeles fanilor că ea și George Burcea au de gând să devină părinți în viitorul apropiat. Internauții se întreabă dacă nu cumva tânăra este însărcinată.

ADVERTISEMENT

„Vreau să aflu mai multe secrete, vreau să știu și eu în caz că mă gândesc în curând să devin… Vreau să-mi arăți cum trebuie să acționezi după ce ai născut ca să revii la forma inițială”, i-a spus Viviana lui Beatrice Olaru.

Colegii ei din platou au făcut și ei câteva remarci care ridică semne de întrebare. Aceștia i-au spus că i-ar sta bine în postura de mămică și că ar trebui să se „antreneze” cu căruciorul.

ADVERTISEMENT

„Îți stă bine, Viviana”, „Vivi, trebuie să înveți cum e cu căruciorul. La training cu tine”, i-au transmis aceștia Vivianei Sposub.

În urmă cu doi ani, Viviana Sposub declara că și-ar dori să aibă copii și că ar face chiar cinci dacă ar avea suficiente resurse financiare. Șatena nu ar spune nu dacă ar deveni mămică la o vârstă fragedă.

„Cu siguranță (n.r. își dorește copii), cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”, spunea partenera lui George Burcea, potrivit redacția.ro.

ADVERTISEMENT