Life

Viviana Sposub și George Burcea, pregătiți să devină părinți. Dezvăluirea făcută de concurenta de la Bravo, ai stil!

Viviana Sposub și George au întâmpinat nenumărate obstacole de la începutul relației și până acum. Ce îi ține uniți și cum au reușit să depășească momentele dificile?
09.12.2021 | 15:30
Viviana Sposub si George Burcea pregatiti sa devina parinti Dezvaluirea facuta de concurenta de la Bravo ai stil
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Concurenta „Bravo, ai stil!” a fost de multe ori acuzată de public că a intervenit în căsnicia actorului cu Andreea Bălan, chiar dacă vedeta a explicat, în nenumărate rânduri, că acest lucru nu este adevărat. Pe cealaltă parte, George Burcea a fost luna trecută protagonistul unui nou scandal, după ce a instigat la violență împotriva femeilor.

Fosta prezentatoare a vorbit deschis despre obstacolele cu care relația lor de iubire se confruntă. Problemele nu par să îi afecteze, din contră, sunt mai uniți ca niciodată. De altfel, Viviana Sposub se pregătește să-și facă debutul în lumea muzicii.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea au avut un an dificil

Anul care tocmai se încheie nu a fost unul foarte bun pentru George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan a intrat de mai multe ori în conflict cu mama fetițelor lui. Recent, cântăreața a anunțat că o va da în judecată pe Viviana Sposub, după ce aceasta a publicat pe o rețea de socializare imagini în care apar și cele două micuțe.

După succesul pe care l-a cunoscut cartea „Scrisoare către Ceaușescu”, scrisă de actor, acesta a avut o ieșire nervoasă în timpului unui live pe social media unde a instigat la violență împotriva femeilor. Acest lucru a dus la decizia editurii de a scoate de piață romanul de debut al lui George Burcea.

ADVERTISEMENT

În plus, Viviana Sposub a fost atacată de colegele din emisiuneîncă de la începutul intrării sale în competiția „Bravo, ai stil!”. Vedetei i s-a reproșat constant că este falsă, rea și că se victimizează excesiv.

Viviana Sposub și George Burcea au trecut împreună peste toate încercările

Cu toate aceste încercări, cuplul care s-a format chiar în cadrul unei emisiuni televizate a devenit mult mai unit. Viviana Sposub a vorbit, într-un in interviu acordat revistei VIVA!, despre acest subiect. Secretul relației pare să fie faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni și se susțin reciproc necondiționat.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea spun că sunt mai apropiați ca niciodată și nu se sfiesc să arate acest lucru în public.

„Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc. Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine. Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el.

ADVERTISEMENT

Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine.” a povestit fosta prezentatoare tv.

Se pregătesc cei doi să devină părinți?

Viviana și George Burcea își doresc foarte mult copii, însă preferă să mai aștepte o vreme. Ținând cont că divorțul dintre actor și Andreea Bălan încă nu s-a încheiat, un copil ar îngreuna situația.

Până atunci, însă, cei doi se răsfață reciproc. George Burcea este un iubit grijuliu și în fiecare seară o așteaptă pe Viviana Sposub cu cina pregătită. Ea, în schimb, îl trezește în dimineața cu cafeaua gata făcută.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.(…)

Având în vedere cât de ocupați suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăț pentru mine este atunci când mă așteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfățat atunci când a doua zi, dimineața, găsește toate vasele spălate și cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet și fuge la filmări.” a declarat Viviana Sposub.

Viviana Sposub își pregătește debutul în lumea muzicii

Vedeta și-a surprins fanii atunci când a început să cânte, în momentele speciale pregătite pentru galele „Bravo, ai stil!”. Viviana, care va apărea și în filmul lui George Burcea, se declară o iubitoare împătimită a muzicii. Reacțiile oamenilor au făcut-o să prindă curaj, astfel că, va lansa în curând și prima ei melodie.

„Pregătesc lansarea unei piese și voi fi cea mai fericită dacă va fi primită cu brațele deschise de către public. Cât despre proiectul legat de actorie, George lucrează de ceva timp la producția filmului său, „Scrisoare către Ceaușescu, scenariul fiind scris după romanul său de debut cu același titlu. Va fi primul film în care voi juca, deci vă dați seama că emoțiile sunt mari.”, a spus Viviana pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT