Life

Viviana Sposub, gest neașteptat pentru fata cea mică a lui George Burcea. Ce a făcut prezentatoarea

05.03.2021 | 18:03
Viviana Sposub gest neasteptat pentru fata cea mica a lui George Burcea Ce a facut prezentatoarea
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a făcut un gest neașteptat pentru fiica cea mică a iubitul ei, George Burcea. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” nu a trecut cu vederea ziua de naștere a fetiței, care a împlinit frumoasa vârstă de 2 ani. 

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” i-a făcut copilei o urare surprinzătoare, la care probabil nu se aștepta foarte multă lume. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu micuța, alături de care i-a transmis tradiționalul „La mulți ani!”.

ADVERTISEMENT

Mesajul Vivianei Sposub a fost însoțit și de alintul pe care George Burcea îl folosește atunci când vorbește despre fiica sa cea mică, semn că frumoasa șatenă a acceptat micuțele ca făcând parte din viața ei.

Viviana Sposub, urare surprinzătoare pentru fetița lui George Burcea

Se pare că urarea făcută de vedeta de la Pro TV nu a deranjat-o pe Andreea Bălan. Frumoasa blondină nu a comentat nimic despre asocierea dintre fiicele sale și iubita fostului soț, dovadă că nu s-au cunoscut până în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Cert este că, jumătatea trupei Andre a afirmat în urmă cu ceva vreme că-și dorește ca micuțele să cunoască partenerii părinților mult mai târziu, cel mai probabil când lucrurile sunt cu adevărat serioase.

Blondina a mărturisit că nu le-a făcut încă cunoștință fetițelor cu iubitul ei, Tiberiu Argint, care nu a fost invitat la petrecerea aniversară din data de 4 martie. De la ziua de naștere a fetiței cele mici a lipsit și actorul, care nu ar fi fost invitat.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan i-a organizat fiicei sale o petrecere restrânsă la care au luat parte nașii, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, mama sa, dar și câteva dansatoare din trupa ei, care au venit însoțite la rândul lor de copii.

„Aseară am sărbătorit-o pe cea mică cu o mică petrecere plină de râsete, chicote și voie bună! Au fost alături de noi oamenii pe care îi iubim și bineînțeles nașii noștri dragi care au botezat-o, Aurelian Temișan & Monica Davidescu, mereu implicați și devotați. 

ADVERTISEMENT

Ne-am simțit minunat, sunt foarte fericită și mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare alături de câteva fotografii de la petrecere.

ADVERTISEMENT