Life

Viviana Sposub, în lacrimi la Bravo, ai stil. Ce a pățit partenera lui George Burcea

Viviana Sposub a izbucnit în lacrimi la Bravo, ai stil. Iubita actorului George Burcea a cedat psihic.
28.09.2021 | 12:26
Viviana Sposub in lacrimi la Bravo ai stil Ce a patit partenera lui George Burcea
Viviana Sposub, concurentă la Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub ajunge la capătul răbdării în show-ul Bravo, ai stil. Conflictul pe care l-a deschis cu Ruxi Opulenta, fosta ei prietenă a atins coarda sensibilă a fostei asistente de televiziune.

Viviana nu își mai poate stăpâni emoțiile în concursul de modă de la Kanal D. În ediția care va fi difuzată miercuri, 29 septembrie, bruneta va plânge în fața juraților în urma unei discuții aprinse cu Ruxi.

ADVERTISEMENT

Iubita lui George Burcea a înlocuit-o pe descalificata Olga Verbițchi și, într-un timp foarte scurt, a devenit una din protagonistele absolute ale acestui sezon.

Viviana Sposub, în lacrimi la Bravo, ai stil

Prima concurentă cu care a intrat în colimatoriu a fost Ruxi, cea cu care cândva era prietenă. Vivi și Ruxi au început să scoată la suprafață rufele murdare ale prieteniei lor rupte și de câteva ediții se înțeapă reciproc.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre ele a pornit de la fostul iubit al Vivianei, Ionuț Rusu, cu care Ruxi a păstrat legătura de prietenie.

Sposub a continuat să alimenteze acest conflict scoțând la iveală lucruri neștiute din trecutul Roxanei. Concurenta de la Bravo, ai stil a dezvăluit în gala de săptămâna trecută că Ruxi a întreținut raporturi intime cu Marius Elisei, unul dintre influencerii momentului.

ADVERTISEMENT

Toate fetele au atacat-o pe Viviana în gală, spunându-i că nu este frumos să vorbească despre cine cu cine a făcut sex, mai ales că Ruxi nu a pomenit niciodată despre relațiile ei amoroase.

Gâlceava dintre cele două concurente ajunge într-un nou punct culminant. „Dacă voiam să fiu țărancă, făceam ca țăranca”, îi spune Ruxi Vivianei în ediția din 29 septembrie.

ADVERTISEMENT

„Nu e nimeni victimă, gata”

„Dacă tu te iei de viața mea, pot face același lucru. Nu e nimeni victimă, gata”, îi răspunde Viviana după ce Ruxi îi atrage atenția să nu recurgă la victimizare.

În momentul în care tânăra va ajunge în fața juraților nu își va putea ascunde lacrimile. Rămâne de văzut cum se va încheia conflictul dintre cele două și ce alte lucruri vor ieși la iveală.

Până acum, Ruxi este preferata telespectatorilor în competiția de la Kanal D. Influencerița a fost votată în gala trecută într-o proporție destul de mare, adunând peste 54% din SMS-uri. Pe locul al doilea s-a situat Sensy, cu 20,5% dintre voturi.

ADVERTISEMENT