Life

Viviana Sposub le-a cunoscut pe fiicele lui George Burcea. Cum le-a tratat bruneta pe micuțe

Viviana Sposub și George Burcea au dus relația amoroasă la nivelul următor. Totul are legătură cu fetele actorului.
30.10.2021 | 18:43
Viviana Sposub lea cunoscut pe fiicele lui George Burcea Cum lea tratat bruneta pe micute
ADVERTISEMENT

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” le-a cunoscut pe fiicele partenerului ei de viață, Ella și Clara, asta pentru că jurata de la „Te cunosc de undeva!” îi permite actorului, de 2 luni, să le ia la el.

Fostul soț al artistei Andreea Bălan și-a luat fetele weekend-ul acesta și le-a dus în apartamentul actualei sale iubite, nimeni alta decât Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

Micuțele s-au bucurat enorm de prezența f ostei participante de la Ferma, care la rândul ei a avut grijă să le facă să se simtă în largul lor.

Viviana Sposub, alături de fetele lui George Burcea. Cum au apărut împreună

Viviana Sposub este tânără, dar știe cum să intre pe sub pielea copiilor, mai ales că-și dorește să devină mamă în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la „Vorbește lumea” i-a împletit părul fiicei celei mari a lui George Burcea, Ella, căreia i-a prins în podoaba capilară un elastic de culoare roz.

Fetița în vârstă de 5 ani este foarte cochetă și iubește rochiile, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” știind acest aspect foarte important.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 24 de ani s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de fiicele actorului. Vedeta și artistul trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un an.

George Burcea a trecut peste interdicția primită de la Andreea Bălan

Întâlnirea dintre Viviana Sposub și fetele lui George Burcea s-a întâmplat după o perioadă foarte lungă de timp, asta pentru că actorul a primit interdicție din partea fostei sale soții.

ADVERTISEMENT

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.

Este evident că nu îmi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Însă, momentan nu mă gândesc la asta, să-mi fac o relație.

Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva vreme pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT