Life

Secretele din viața Vivianei Sposub, vedeta matinalului Kanal D! Ce făcea până să ajungă în televiziune! Foto

Viviana Sposub, frumoasa matinalului de la Kanal D, a visat întotdeauna să fie vedetă, de mică lucrând, la modul serios, pentru a ajunge prezentatoare TV.
13.03.2022 | 18:41
Viviana Sposub e noua vedeta a matinalului de la Kanal D / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un zâmbet perfect și un trup de fotomodel. Așa poate fi descrisă, fizic, Viviana Sposub, frumoasa care începând din 14 martie va apărea, de luni până vineri, la matinalul Kanal D. FANATIK a aflat o serie de secrete din viața Vivianei Sposub și cât a muncit pentru a ajunge în televiziune, așa cum a visat încă din copilărie.

Secretele din viața frumoasei Viviana Sposub! Cum a debutat în showbiz vedeta matinalului Kanal D

Viviana Sposub a visat de mic copil să devină un nume în lumea showbiz-ului. Născută în 1997, prezentatoarea matinalului de la Kanal D, la doar 11 ani, dădea deja interviuri presei locale și dezvăluia că visează să fie noua Mădălina Manole. De altfel, acesta era și motivul pentru care lua lecții de canto și cânta pe toate scenele la care era invitată, succesul ei fiind, la acea vreme, unul indiscutabil.

ADVERTISEMENT

Membră, încă din adolescență, a unei trupe de muzică cunoscute în Botoșani, Cheia Sol, Viviana a cochetat ani la rândul cu muzica, ea terminând liceul de profil din orașul din nordul României.

Între timp, frumusețea Vivianei a fost remarcată și de agențiile de modele. Câștigase, de altfel, și premiul de Miss al liceului din Botoșani, iar de acolo cariera ei a luat avânt. Elevă de nota 10 – a luat, printre altele, Bacalaureatul cu nota 9,86 – , Viviana Sposub și-a construit și o adevărată carieră ca și prezentatoare ale diverselor evenimente publice din oraș.

ADVERTISEMENT

Cu Bac-ul luat cu notă de-a dreptul unorantă, fiind a zecea medie din județ, Viviana Sposub a reușit să își convingă părinții să o lase să se mute în București pentru a urma cursurile de la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. În paralel, fosta Miss făcea, în paralel, și ore la Intact Media Academy.

Viviana Sposub
Viviana Sposub făcea senzație pe scenă, ca prezentatoare de evenimene și cântăreață / Foto: botosaneanul.ro

De altfel, așa a și avut ocazia să debuteze în lumea televiziunii, Viviana fiind remarcată de șefii din Antena 1. Oferta primită era greu de refuzat, iar Viviana Sposub a ajuns noua figură a rubricii Meteo de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub, de la Antena 1 la Pro TV

Viviana a petrecut doar un an la Antena 1, plecarea ei din televiziune fiind una care a stârnit adevărate controverse. La vremea aceea se zvonea că frumoasa prezentatoare și-ar fi supărat șefii care ar fi decis să se despartă de ea pentru că își dorea prea multe… vacanțe.

Cu toate acestea, indiscutabilele ei calități au adus-o în atenția celor de la Pro TV. Așa că, la scurt timp după despărțirea de Antene, Viviana Sposub devenea coprezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea, alături de Adela Popescu și Cove.

ADVERTISEMENT

Cele câteva luni petrecute ”pe sticlă” la Pro TV au atras suficient atenția pentru ca focoasa șatenă să devină ”fezabilă” pentru un salt în carieră: participarea la reality-show-ul Ferma, loc unde a ajuns până aproape de finală, fiind ocupanta locului 4.

Acolo, de altfel, l-a și cunoscut pe actualul ei iubit, George Burcea, cei doi fiind în mijlocul unor controverse la acea vreme, dispărute însă cu timpul, după ce s-a dovedit că sentimentele pe care le împărtășeau erau cât se poate de reale.

”Am spus că merg să muncesc, nu să mă îndrăgostesc, iar după am vorbit despre asta cu Viviana care voia să muncească și să își cumpere un apartament, dar s-a făcut potrivirea perfectă, iar la final ne-am îndrăgostit.

Viviana Sposub
Viviana Sposub se iubește cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan / Foto: Instagram

Cum s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, sincer, nu știu. Probabil pentru că experiențele pe care le-am avut în trecut au contat. Ea a avut niște suferințe, eu am avut niște suferințe și s-au întâlnit doi oameni care aveau nevoie unul de celălalt”, spunea George Burcea despre relația cu Viviana Sposub, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.

Viviana Sposub, prezintă matinalul de la Kanal D: ”O profesionistă și o artistă completă”

Plecată de la Pro TV, Viviana Sposub a reușit să impresioneze șefii turci din Kanal D cu apariția ei din cadrul show-ului ”BRâravo, ai Stil”, acolo unde a ajuns în marea finală. ȘI, imediat după încheierea filmărilor pentru show-ul de fashion, Viviana Sposub s-a trezit cu o nouă ofertă.

Mai exact, alături de Bursucu și de George Tănase, Viviana Sposub va prezenta, începând din data de 14 martie 2022, matinalul de la Kanal D, emisiunea ”Dimineața cu noi”. Evident, așa cum ne-a dezvăluit George Burcea, frumoasa șatenă s-a pregătit la modul cel mai serios pentru momentele în care va fi în direct, ea fiind prezentă la toate repetițiile și se implică activ în ceea ce înseamnă producția emisiunii.

”Timp nu prea are, și astăzi ea a fost ocupată cu repetițiile, dar o susțin în tot ceea ce face, Viviana mă susține, la rândul ei, în tot ceea ce fac. (…) Ce pot să spun este că Viviana, din punctul meu de vedere, este o profesionistă și o artistă completă”, mai spunea George Burcea despre Viviana Sposub.0

Viviana Sposub
Viviana Sposub visa, pe când intra în adolescență, să devină noua Mădălina Manole / Foto: http://vivianasposub.blogspot.com

Iar acum, fetița care visa să devină noua Mădălina Manole, care a muncit ani buni, are ocazia să dovedească că poate ajunge în galeria vedetelor cu greutate de la Kanal D, că poate face audiență într-un proiect nou.

ADVERTISEMENT