Life

Viviana Sposub, mesaj de mulțumire pentru George Burcea. Ce fotografie a postat alături de iubitul său

27.10.2020 | 23:31
Viviana Sposub mesaj de multumire pentru George Burcea Ce fotografie a postat alaturi de iubitul sau
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o poveste frumoasă de iubire care, în ciuda gurilor rele, a rezistat și dincolo de platourile de filmare. Cei doi concurenți de la Ferma își surprind urmăritorii de pe rețelele de socializare cu fotografii romantice, alături de mesaje pline de sensibilitate.

Recent, Viviana a postat un selfie cu ea și George, alături de un mesaj de mulțumire pentru iubitul ei. Se pare că descrierea fotografiei face trimitere la cel mai recent episod al emisiunii difuzate pe PRO TV, care se anunță a fi plin de emoție.

ADVERTISEMENT

Actorul George Burcea și Viviana Sposub și-au început povestea de dragoste în timpul filmărilor pentru reality show-ul “Ferma. Orășeni vs. Săteni”, iar, în prezent, reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Viviana Sposub, mesaj de mulțumire pentru George Burcea. Ce fotografie a postat alături de iubitul său

Viviana Sposub și George Burcea și-au confirmat relația de ceva timp, iar acum formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare, unde postează diverse fotografii împreună, alături de declarații romantice, semn că iubirea dintre ei este tot mai mare. Zilele trecute, aceștia au fost diagnosticați cu noul coronavirus și și-au petrecut împreună perioada de izolare.

ADVERTISEMENT

Viviana a postat recent o poză alături de iubitul ei, alături de un scurt mesaj, făcând trimitere, ulterior, la episodul din Ferma din seara aceasta. Se pare că cel mai recent episod se anunță a fi și cel mai emoționant, de vreme ce în prezentare îi vedem pe Viviana și pe George cu lacrimi în ochi, semn că s-au confruntat cu clipe grele.

,,Îți mulțumesc…”, a scris Viviana în dreptul fotografiei.

George Burcea și Viviana Sposub
Viviana Sposub, mesaj emoționant pentru George Burcea. Sursa foto: Instagram

În imagini, Mihaela Rădulescu lansează o provocare fără precedent pentru cei doi, punându-i să aleagă persoana care va rămâne în Fermă din interiorul cuplului lor. George Burcea este cel care decide să îi cedeze locul său Vivianei, declarație care o sensibilizează enorm pe frumoasa șatenă, amândoi izbucnind în lacrimi.

ADVERTISEMENT