Life

Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a apărut în emisiune

Viviana Sposub este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Telespectatorii vor avea parte de o surpriză în următoarea ediție.
15.09.2021 | 23:30
Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a apărut în emisiune. Sursa foto: captură TV
ADVERTISEMENT
15-09-2021
20:26

Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil

Ediția de miercuri, 15 septembrie 2021, o aduce în prim-plan pe noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub. S-au confirmat toate supozițiile fanilor show-ului TV! 

Iubita actorului George Burcea își încearcă norocul în emisiunea moderată de Ilinca Vandici, după ce zilele trecute a fost descalificată Olga Verbițchi. 

Viviana Sposub și Ruxy
Viviana Sposub și Ruxy

Viviana Sposub este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities? Promo-ul pentru următoarea ediție a show-ului de la Kanal D i-a pus pe gânduri pe telespectatori.

După descalificarea Olgăi Verbițchi, Ilinca Vandici anunță o nouă concurentă în locul ei. Fanii emisiunii au luat foc după ce concurenta a fost descalificată încă din prima ediție, fără a fi specificat motivul pentru care a fost luată această decizie.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Viviana Sposub ar putea fi noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, după descalificarea Olgăi Verbițchi? Fanii show-ului sunt de părere că iubita lui George Burcea este cea care va păși în platoul de la Kanal D.

Internauții au lăsat zeci de comentarii după ce a apărut promo-ul pentru următoarea ediție a emisiunii. Cei mai mulți sunt convinși că Viviana Sposub o va înlocui pe Olga Verbițchi.

ADVERTISEMENT

Cu toate că încă nu este nimic sigur cu privire la noua concurentă, telespectatorii sunt nemulțumiți de faptul că ar putea fi vorba de Viviana Sposub.

„Se putea sa lipsească Viviana? S-a mutat Ferma la BAS”, „Vivi-rotza la Bravo ai stil? Păi voi vedeți cum se îmbracă fata asta? Are 5 rânduri de haine pe care le rotește, toate primite de la aia cărora le face reclama și alea super urâte.”

ADVERTISEMENT

„Daca si Viviana e celebritate (…) Câinele are mai mult stil când alege hainele decât ea”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Olga Verbițchi, descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Olga Verbițchi a fost descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities, pe motiv că ar fi încălcat regulamentul. Cu toate acestea, nu au fost specificate mai multe detalii în acest sens.

ADVERTISEMENT

„La nici o săptămâna după startul competiției Bravo, ai stil! sezonul 7 fac un anunț: din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbițchi este descalificată”, a anunțat Ilinca Vandici.

Fanii au izbucnit pe rețelele sociale după ce concurenta a fost descalificată și ar fi dorit să știe în ce fel a încărcat regulamentul.

Telespectatorii au fost surprinși de această veste, mai ales că Olga era destul de apreciată, chiar dacă emisiunea era abia la început.

ADVERTISEMENT