Life

Viviana Sposub nu mai apare la Vorbește lumea. Cu cine a fost înlocuită vedeta

10.03.2021 | 07:38
Viviana Sposub nu mai apare la Vorbeste lumea Cu cine a fost inlocuita vedeta
Viviana Sposub nu mai apare la Vorbește lumea. Cu cine a fost înlocuită vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub nu mai apare în emisiunea „Vorbește lumea” de când a participat în competiția „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, iar acum s-a aflat cu cine a fost înlocuită frumoasa vedetă. Anunțul a fost făcut în direct, la Pro TV. 

Vestea că iubita lui George Burcea nu va mai prezenta starea vremii a fost făcută de Cove, în cadrul unei ediții de zilele trecute. Prezentatorul nu a vorbit despre motivul pentru care șatena a renunțat la proiect sau de ce a fost nevoie de această schimbare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, colega lui Cove și a Lorei va fi de acum înainte Francisca, o tânără superbă căreia i se spune adesea că seamănă de minune cu Kim Kardashian. În plus, noua colegă de la Pro TV este cântăreață, deci nu este străină de micile ecrane.

Viviana Sposub nu mai apare la TV. Cine o înlocuiește la Vorbește lumea

„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viața noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ține la curent cu datele despre vreme”, a spus Cove în emisiunea „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Despre Francisca nu se știu foarte multe lucruri în momentul de față, însă este cunoscut faptul că a participat la emisiunea de talent X Factor în anul 2021, unde a ajuns până în semifinală.

Ciska, așa cum este cunoscută pe numele de scenă, a mărturisit că este foarte emoționată că va face parte din echipa „Vorbește lumea”, mai ales că în copilărie aștepta să afle vremea de la Florin Busuioc.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta nu este singura schimbare care a intervenit în ultima perioadă în structura echipei de la Pro TV. Adela Popescu a fost înlocuită pentru a doua oară de Lora, blondina fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Francisca este noua colegă de la Vorbește lumea
Francisca este noua colegă de la Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoții, dar eu sper că sunt constructive și că o să facem treabă bună.

ADVERTISEMENT

Vreau să spun că atunci când eram micuță, în preajma sărbătorilor de iarnă, așteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara așteptam să îmi spună că va fi cald. Și eram tare supărată când nu se întâmpla așa.

Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Și dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte”, a declarat Francisca.

ADVERTISEMENT