Life

Ce promisiune a încălcat George Burcea. Viviana Sposub a dezvăluit public: “Îl iert”

Viviana Sposub a dezvăluit promisiunea pe care i-a făcut-o partenerul de viață, George Burcea, atunci când a acceptat să prezinte matinalul de la Kanal D, ”Dimineața cu noi”.
24.03.2022 | 17:04
Ce promisiune a incalcat George Burcea Viviana Sposub a dezvaluit public Il iert
Viviana Sposub, despre promisiunea nerespectată de actorul George Burcea. Ce nu a făcut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă primește toată susținerea din lume din partea actorului cu care formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate. Vedeta a făcut totul public, atrăgându-i atenția iubitului ei asupra acestui aspect.

Viviana Sposub, despre promisiunea nerespectată de actorul George Burcea. Ce nu a făcut

Viviana Sposub a mărturisit că actorul i-a promis că se va trezi în fiecare dimineață la ora 4, însă nu face asta. Prezentatoarea a dat cărțile de față și spune că George Burcea doarme până mai târziu, dar are grijă să-i pregătească de mâncare.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al artistei Andreea Bălan îi gătește frecvent brunetei, care de altfel are numai cuvinte bune la adresa lui din acest punct de vedere. În plus, tânăra este susținută la fiecare pas pe care-l face în domeniul profesional.

„El are foarte mare încredere în mine, uneori mai multă încredere decât am eu. După proiectul Bravo, ai stil el era sigur că cineva, undeva o să vadă potențialul din mine și că o să fac ceva pe mai departe. El a fost foarte fericit.

ADVERTISEMENT

Ne sprijinim reciproc în orice proiect și în orice pas din viața noastră. Consider că treaba asta mă ajută mult și pe plan profesional. Dacă nu aș avea susținere de acasă, nu aș mai fi la fel de liniștită în fața camerei.

Recunosc, George gătește. Gătește foarte bine. Are foarte multe rețete care mie îmi plac. Și eu mă ocup întotdeauna de dezastrul pe care-l lasă în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Și uite că dimineața, deși mi-a promis că se va trezi odată cu mine, se trezește așa pe la un 5 și ceva. Mă întreabă dacă mi-e bine, am mâncat. Și îl iert, îl las să mai doarmă.

Mi-ai promis, George, mi-ai promis. Suntem abia în primele săptămâni, vedem ce urmează”, a mărturisit Viviana Sposub în platoul unei emisiuni de la wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și partenerul de viață, George Burcea, formează un cuplu foarte unit. Cei doi se bucură din plin de fiecare clipă petrecută împreună.

ADVERTISEMENT