Life

Viviana Sposub, reacție neașteptată. Ce ar face asistenta TV dacă George Burcea s-ar întâlni cu fostul ei iubit

20.11.2020 | 16:43
Viviana Sposub reactie neasteptata Ce ar face asistenta TV daca George Burcea sar intalni cu fostul ei iubit
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea formează o cuplu solid și bazat pe sinceritatea, deși sunt la început de drum. Frumoasa asistentă TV și-a uimit fanii după ce a mărturisit că ar vrea să îi facă iubitului său cunoștință cu fostul ei partener.

Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea a început în timpul filmărilor pentru emisiunea “Ferma. Orășeni vs. Săteni”, iar cuplul și-a câștigat rapid mulți susținători, dând dovadă de multă naturalețe pe parcursul competiției.

ADVERTISEMENT

Treptat, cuplul lor s-a consolidat, iar acum sunt permanent unul în compania altuia, făcându-și public declarații de dragoste și fiind mai fericiți ca oricând. Invitați în platoul unei emisiuni TV, cei doi au făcut declarații surprinzătoare.

Ce ar face Viviana Sposub dacă George Burcea s-ar întâlni cu fostul ei iubit

Viviana Sposub și George Burcea reprezintă unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru Ferma, iar, la scurt timp, și-au mărturisit sentimentele unul ceiluilalt.

ADVERTISEMENT

De când s-au întors acasă, cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit și petrec mare parte din timp împreună, dovadă fiind postările de pe rețelele de socializare. Deși, de-a lungul timpului, nu toată lumea a considerat că vor face față testului timpului și că vor rezista împreună, Viviana și George l-au dovedit tuturor că iubirea dintre ei este pură.

Recent, cei doi au fost invitați la o emisiune TV, unde au fost supuși unui test pentru a vedea cât de bine se cunosc unul pe celălalt. Deși și George a făcut niște declarații surprinzătoare, răspunsul care a uimit pe toată lumea a fost cel al Vivianei, care, întrebată ce ar face dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei, a răspuns că le-ar face cunoștință.

ADVERTISEMENT

„Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine”, a răspuns carismatica șatenă, fără a sta pe gânduri.

De asemenea, actorul a vorbit despre experiența lui anterioară în materie de relații și despre ce părere are despre relațiile la distanță. Conform spuselor fostului soț al Andreei Bălan, astfel de relații nu rezistă în timp, iar despărțirea este inevitabilă.

ADVERTISEMENT

,,Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt. Sincer nu mai cred în relațiile la distanță, așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”, a spus George în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT