Life

Viviana Sposub, dezvăluiri despre relația cu George Burcea. De ce se ceartă cei doi

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de mai bine de doi ani, povestea lor de dragoste începând pe platourile de filmare de la „Ferma. Orășeni vs Săteni”.
27.01.2022 | 15:12
Viviana Sposub dezvaluiri despre relatia cu George Burcea De ce se cearta cei doi
ADVERTISEMENT

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu actorul, mărturisind că legătura lor nu este întotdeauna lapte și miere.

Frumoasa brunetă recunoaște că există certuri și discuții cu fostul soț al Andreei Bălan, vedeta fiind cea care se aprinde cel mai repede. Cei doi au fost despărțiți la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub le-a spus internauților și care sunt motivele pentru care se ceartă cu George Burcea, bărbatul pe care-l consideră sufletul pereche și cu care se vede căsătorită.

Viviana Sposub, detalii despre relația cu George Burcea. De la ce pleacă disputele lor

Nici George Burcea nu se lasă mai prejos când vine vorba de certuri, însă cea care cedează și face primul pas spre împăcare este frumoasa brunetă, care nu poate să stea prea mult timp supărată.

ADVERTISEMENT

Cât despre motivele care duc la astfel de discuții aprinse, concurenta de la „Bravo, ai sti! Celebrities” susține că de cele mai multe ori sunt unele puerile, de aceea și trece repede peste moment.

„Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel! Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi. 

ADVERTISEMENT

Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens”, a explicat Viviana Sposub pe Instagram, notează viva.ro.

Viviana Sposub și George Burcea au o chimie aparte

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” și actorul au o chimie care a fost observată și în cadrul show-ului de modă de la Kanal D, unde bruneta participă perioada asta.

ADVERTISEMENT

Atracția fizică dintre cei doi nu a fost trecută cu vederea de Raluca Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” având numai cuvinte de laudă pentru cuplu.

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a evoluat foarte mult de când s-au cunoscut, de aici și schimbările care au intervenit în viețile lor. Ambii sunt conștienți de valoarea conexiunii.

Îndrăgostiții lucrează zi de zi pentru a păstra relația la nivelul pe care și-l doresc, mai ales că au planuri pentru căsătorie și venirea pe lume a unui copil, dar asta numai după ce divorțează actorul.

 

ADVERTISEMENT