Life

Viviana Sposub, rezervă la Kanal D. Bursucu și George Tănase au fost salvați după eșecul matinalului, ea mai așteaptă

Viviana Sposub a prezentat, câteva luni, matinalul Kanal D alături de George Tănase și de Bursucu, dar acum nu mai apare pe sticlă.
08.09.2022 | 17:24
Viviana Sposub rezerva la Kanal D Bursucu si George Tanase au fost salvati dupa esecul matinalului ea mai asteapta
Viviana Sposub prezenta matinalul Kanal D alături de Bursucu și de George Tănase, dar a rămas singura fără un angajament ferm după ce s-a renunțat la emisiune / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a impresionat audiența cu frumusețea ei la matinalul Kanal D, Dimineața cu noi. Cu toate acestea, pare-se, nu a făcut-o destul, emisiunea postului turcesc având o durată de viață mult mai mică decât se așteaptau: doar un sezon.

Viviana Sposub, la Kanal D și… nu prea!

Viviana Sposub a făcut echipă cu Bursucu, George Tănase și cu Patrizia Paglieri pentru matinalul Dimineața cu noi de la Kanal D. Văzut ca mare speranță pentru ca audiențele de dimineață ale postului turcesc să fie resuscitate, emisiunea a performat mult sub așteptări, iar odată cu grila de toamnă a dispărut din programul zilnic.

ADVERTISEMENT

Bursucu și George Tănase, cei doi prezentatori ai emisiunii, au fost însă ”salvați” la Kanal D. Primul a rămas cu emisiunea care a avut tot timpul audiențe bunicele, Roata Norocului, iar cel de-al doilea a reușit să rămână în Kanal D ca prezentator al unei emisiuni online.

Viviana Sposub însă este într-o situație cât se poate de delicată. Văzută ca vedeta care va da un suflu nou în galeria celebrităților feminine de la Kanal D, atrăgătoarea finalistă de la Bravo, ai stil! a rămas, acum, fără jobul la care visa, cel de prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform informațiilor obținute de FANATIK, Kanal D nu s-a grăbit să îi propună vreun proiect Vivianei Sposub, iar cum grila de toamnă este deja stabilită, frumoasa de la fostul matinal are șanse mici să mai apară la postul turcesc.

Viviana Sposub, rezervă pentru vedetele feminine ale postului

Deși nu are, momentan, niciun angajament ferm cu cei de la Kanal D, Viviana Sposub nu a plecat – cel puțin până la ora redactării acestui articol, conform informațiilor FANATIK – din cadrul postului TV. Motivul, pare-se, este legat de discuțiile pe care le-a avut cu șefii televiziunii turce.

ADVERTISEMENT

Astfel, Viviana Sposub ar fi rezervă pentru vedetele feminine ale postului. Asta înseamnă că, în cazul în care se întâmplă ceva, ea poate fi cooptată, oricând, în vreun proiect în derulare pe ”sticlă”. Evident, asta înseamnă că, momentan, ea încasează și un onorariu, lunar, de la postul TV.

Mai mult, nu este exclus ca, în curând, în cazul în care partea online a televiziunii se va dezvolta în continuare, să o vedem și prezentând o emisiune – variante ar fi, mai ales legate de partea de fashion – pe canalul The Xclusive de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor, emisiunea online a Vivianei ar fi condiționată de succesul unui nou sezon al Bravo, ai Stil!, ea urmând să comenteze, cu invitați, ținutele concurentelor și deciziile juraților din cadrul show-ului de la Kanal D.

Fanatik a încercat să o contacteze pe Viviana Sposub, dar (încă) vedeta Kanal D nu a răspuns mesajelor sau apelurilor noastre.

Viviana Sposub, de la Antena 1 la Kanal D, via Pro TV

Viviana Sposub, la doar 25 de ani, își poate trece în CV apariții la toate televiziunile importante din România. A debutat prezentând meteo la Antena 1, iar frumusețea ei indiscutabilă i-a adus o ofertă bună din partea Pro TV.

Acolo, Viviana Sposub a devenit co-prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea, alături de Adela Popescu şi Gabriel Coveşanu. După aproape un an de emisiune, actuala iubită a lui George Burcea a ajuns printre concurenții show-ului Ferma, acolo unde l-a și cunoscut pe bărbatul cu care se iubește.

După Pro TV, Viviana Sposub a ajuns în curtea celor de la Kanal D. Întâi ca și concurentă a show-ului Bravo, ai Stil!, acolo unde a obținut locul al doilea, iar apoi, reușind să își impresioneze șefii, a devenit co-prezentatoare a matinalului Dimineața cu noi. Din păcate pentru ea însă, cum matinalele Kanal D au fost, toate, sortite eșecului, Viviana Sposub a rămas, după doar un sezon, fără emisiune.

E adevărat, de-a lungul timpului au ieșit la iveală și informații potrivit cărora Bursucu și Viviana Sposub ar fi avut o relație cât se poate de tensionată, iar acest lucru ar fi contribuit și el la insuccesul emisiunii în rândul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT